Last news in Fakti

6 Юли, 2019 16:09 2 157 2

Глътка въздух за сринатия Кевин Спейси (ВИДЕО)

  • нантъкет-
  • кевин спейси-
  • оскар-
  • холивуд

Обвинителят на актьора оттегли иска си срещу него

Глътка въздух за сринатия Кевин Спейси (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Младият мъж, който обвини актьора Кевин Спейси, че го е опипал в заведение в Нантъкет през 2016 г., е оттеглил гражданския си иск срещу него, предаде АР. Новината съобщи адвокатът му.

Гражданският иск бе подаден на 26 юни в съда в Нантъкет. Засега не става ясно защо е бил оттеглен. Според експерти подобно бързо оттегляне на иска често се прави при извънсъдебно уреждане на въпроса.

Обвинителят на носителя на "Оскар", който е син на телевизионна водеща от Бостън, твърдеше, че актьорът го е напил и го опипал в ресторант, когато той бил на 18 години и работел там като сервитьор.

Въпреки оттеглянето на гражданския иск остават повдигнатите срещу Спейси обвинения по наказателно дело. През януари той пледира невинен по тях. Съдията по случая даде краен срок до понеделник на обвинителя на актьора да предаде на разследващите мобилния си телефон, който е използвал в нощта на предполагаемото посегателство.

Защитата на Кевин твърди, че иска да възстанови съобщенията от телефона, които щели да потвърдят невинността на актьора. Засега адвокатът на обвинителя твърди, че той не може да намери мобилния си телефон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    6 1 Отговор
    Голем

    Коментиран от #2

  • 2 Холивуд

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жозеф":

    Голем хомосапиенс, но без сапиенс