Last news in Fakti

1 Септември, 2019 20:40 1 553 3

Невинен до доказване на противното (ВИДЕО)

  • пласидо доминго-
  • травиата-
  • виенска опера

Гастролите на Пласидо Доминго във Виенската опера продължават

Невинен до доказване на противното (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Директорът на Виенската опера Доминик Мейер заяви, че "няма съществени юридически основания" за прекъсване на договора с Пласидо Доминго.

Заплануваните гастроли на певеца: през октомври в ролите на Макбет и Набуко в едноименните произведения и през юни 2020 г. като диригент на "Травиата" ще зарадват виенската оперна публика.

"Бях потресен, когато научих от медиите за обвиненията. Не мога да ги осъдя, не мога и да ги пренебрегна. Също така не мога да обвинявам предварително Пласидо Доминго. Живеем в правова държава и моментното състояние на фактите ми казва, че първо: срещу него няма повдигнато обвинение или полицейско разследване, второ: операта в Лос Анджелис, в която той за разлика от нашата опера изпълнява ръководна функция, е започнала разследване, трето: съществува презумпция за невинност до доказване на противното и четвърто: в смисъла на обвиненията срещу него не са ми известни никакви подобни простъпки", е заявил Мейер пред агенция АПА.

Невинен до доказване на противното (ВИДЕО)

Мейер е подчертал, че Доминго винаги е бил "високо ценен от всички в операта както като изпълнител, така и като човек".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    НАТОПЕН Е ИЛИ ОТ ОТХВЬРЛЕНИ ЖЕНИ ИЛИ ОТ ЗЛАТО ТЬРСАЧКИ
  • 2 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Хосе Пласидо Доминго Ембил - един добър певец и менаджер на 78 години. Има ли човек, понатрупал малко по-вече пари, да не е атакуван по някакъв начин от "гладни кучета" ? За мен лично, той бе най-слабия тенор от "тримата тенори", но това по никакъв начин не намалява неговата заслуга да популяризирането на класическото пеене. И доминик Мейер е напълно прав !!
  • 3 Правда

    0 0 Отговор
    Че е обичал да се, "грижи" за млади и засукани амбициозни певици, се говореше преди време.Сега има толкова много подготвени италантливи млади изпълнители.А знаем, че някои са готови на всичко, за да успеят.