Last news in Fakti

22 Декември, 2019 22:02 2 005 4

Еди Мърфи няма интерес да е супергерой

  • еди мърфи-
  • супергерой-
  • завръщане в америка

Той работи по нов филм

Актьорът Еди Мърфи обяви, че няма интерес към роля на супергерой, съобщи Dark Horizons.

В момента той работи по няколко филма. Мърфи получи номинация за „Златен глобус“ за „Долемайт е моето име“, а в момента снима „Пристигане в Америка 2“.

„Мисля, че роли на супергерои не ме интересуват. Вече съм на 60 години. Какво да изиграя? Този тип филми не са ми интересни. Ако ми предложат да играя злодей обаче, може да се замисля. Искам да бъда във филми, които имат интересно послание“, заяви Мърфи.

Той заяви, че продължението на „Завръщане в Америка“ ще изглежда като приказка. В момента се работи по продукцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    4 0 Отговор
    Мхм, посланието на Завръщане в Америка какво беше точно, че не се сещам? "Може да си готин и да имаш спортна кола, но един принц милиардер ще ти вземе гаджето"? "Живей в дупка в гетото, но си купи джакузи и си тури телевизор"? Абе само филми с послания играе ....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Николай Николов

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бачо Киро":

    Киряк, явно е, че си изпуснал посланието на "Пристигане в Америка". То е, че истинската любов не е основана на пари, тъй като Лиса се влюбва в Аким, въпреки че работи като общак и няма никаква представа, че е принц милиардер. Това, че накрая тя се омъжва за него като принц не е от значение.
  • 3 ггг

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бачо Киро":

    Посланието е да си следваш сърцето и да си избереш любовта. Също така, че парите не купуват достойнство и щастие. А също така и когато копираш Макдонълдс вероятно ще те съдят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.