Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 14:30 2 586 0

The Mandalorian се завръща през октомври (ВИДЕО)

  • the mandalorian-
  • дисни+-
  • disney+-
  • педро паскал-
  • оби-уан кеноби

Сериалът от света на „Междузвездни войни“, който започна миналата година, е хит в новата стрийминг платформа Disney+

The Mandalorian се завръща през октомври (ВИДЕО) - 1

Disney подготвя завръщане на сериала The Mandalorian през октомври, съобщи главният изпълнителен директор на компанията Боб Айгър, цитиран от АФП.

Тв шоуто от света на „Междузвездни войни“, което започна миналата година, е хит в новата стрийминг платформа Disney+.

Очакваният през есента втори сезон може да включи още герои от популярната поредица.

„Приоритет през следващите няколко години за „Междузвездни войни“ е телевизията", посочи шефът на Disney .

The Mandalorian проследява историята на мистериозен ловец на глави (в ролята Педро Паскал, добил известност с „Игра на тронове“ и "Наркос"). В първия сезон той създава необичайна връзка с малко същество, наречено Бебето Йода от милиардите фенове на сериала.

Айгър разкри още, че идните месеци на пазара ще бъдат пуснати множество продукти с лика на малкото зелено същество, което е водеща причина за популярността на шоуто.

Боб Айгър съобщи и за по-рано обявеното завръщане на Юън Макгрегър като Оби-Уан Кеноби в нов сериал, както и подготовката на предистория на „Rogue One“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА