Last news in Fakti

15 Август, 2012 12:21 2 744 0

Иззеха антики в Пазарджик

  • пазарджик-
  • антики-
  • монети
Иззеха антики в Пазарджик - 1
Снимка: МВР

Незаконни антични предмети са открити в две жилища на територията на град Пазарджик. Акцията е проведена след няколко месечно разследване, съобщават от пресцентъра на МВР. Иззети са различни по вид монети и антични предмети – фибули, части от накити, сечива, остриета на стрели и др. Всичките те били придобити от незаконна иманярска дейност.

Операцията по линия на противодействие на незаконната търговия с културно-исторически ценности е реализирана под ръководството на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Вчера антимафиотите „атакували” апартамент в града и къща в септемврийското село Бошуля.  Задържан е обитателят на двете жилища – мъж на 31 години. Продължава работата по документиране на случая, образувано е полицейско производство, намерените предмети са предадени за експертиза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА