Last news in Fakti

4 Април, 2020 19:47 4 274 4

Цял месец безплатно откъси от постановки от Народният театър

  • безплатни постановки-
  • народен театър „иван вазов”-
  • народен театър-
  • онлайн театър-
  • удома-
  • останетевкъщи

Преди две седмици Народният театър излъчи чрез онлайн стрийминг първата част от „Един безумен ден”

Цял месец безплатно откъси от постановки от Народният театър - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Народният театър "Иван Вазов" ще излъчва цял месец онлайн безплатно откъси от постановки.

Откъси от 11 от най-хитовите си спектакли ще бъдат излъчени онлайн.. Представленията ще могат да се гледат от 6 април до 6 май 2020 г. на стрийминг в YouTube канала на театъра с начален час 19:05 ч.

Онлайн излъчванията ще бъдат в рамките на 15 до 30 минути от началните действия на всеки един от подбраните спектакли.

Времевото ограничение на излъчванията се налага заради правата, които не позволяват показването на цели представления онлайн, но това е начинът, по който Народният театър протяга ръка към зрителите си с покана да бъдем заедно в момент, когато нямаме достъп един до друг, а повече от всичко искаме да продължим да бъдем заедно.

Преди две седмици Народният театър излъчи чрез онлайн стрийминг първата част от „Един безумен ден”, а в Деня на театъра повече от 10 000 - 15 000 зрители видяха онлайн шедьовъра на Йордан Радичков „Опит за летене”.

Първият спектакъл, чиито 20-минутен откъс ще може да гледа онлайн, е „Neoдачници” по Максим Горки, режисиран от световноизвестния Иван Пантелеев и с участието на Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Теодора Духовникова, Радена Вълканова, Иван Юруков, Александра Василева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Николай Урумов, Стефания Колева, Христо Петков и Рашко Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма нужда

    2 1 Отговор
    Ежедневните реални постановки са им дошли до гуша на българските граждани !
  • 2 Хасан Азис и Малина

    1 1 Отговор
    Затова, когато има нужда от пари, правителството на САЩ отива във Федералния Резерв и иска 2 трилиона долара. Федералният Резерв включва печатарската машина и след час, без да се напрягат, дават на правителството 2 трилиона долара, но искат разписка, понеже Федералният Резерв дава парите само на заем и с лихва. Разписките на правителството на САЩ са облигации за държавен заем, които правителството оставя в касата на Федреалния Резерв, за сумата взета в заем. Номерът е в това, че държавните облигации са лихвени "полици", с които правителството се задължава да върне взетите пари, заедно с лихвата, след изтичането на установения срок. И тогава ще си получи обратно дълговата разписка - облигацията за държавния заем!

    Пак повтаряме: След изтичане на договорения срок, правителството на САЩ, е длъжно да отиде във Федералния Резерв и да върне сумата 2 трилиона долара, но с лихвата, която при 10%, прави 200 милиона долара, които членовете на Федералния Резерв печелят за този период от време, докато пачатарската машина е била включена за около час, през което време те са пиели по кафе и са беседвали с правителството за "световната" политика.
    Та кой ли член на това "благотворително общество", ако е с ума си, ще позволи на учените или журналистите да обсъжда тази разбойническа система? Или обратно: Кой няма да печата неограничени заплати за професори и журналисти, за да хвалят и защищават денонощно, тази "мъдра и взаимоизгодна", частна печатница за пари?

    А целия
  • 3 Просто човек

    3 2 Отговор
    А Болшьой излъчва пълните постановки!!!
  • 4 Кокорчо🙄

    1 0 Отговор
    Абе за какво ние, имаме си манафчийски от сутрин до вечер по нац телевизий, само да вземе от време на време да си слага и перука щото нали все пак е театър