Last news in Fakti

14 Юни, 2020 12:32 5 526 24

Веселин Маринов отрече да влиза в партията на Цветанов: Много ме заболя

  • веселин маринов-
  • цветан цветанов

Всичко това влияе на спонсори, на кметове, каза певецът

Веселин Маринов отрече да влиза в партията на Цветанов: Много ме заболя - 1
Кадър: бТВ

Очаквам с огромно нетърпение дните, в които отново ще мога да направя концерт, сподели в предаването „Тази събота и неделя“ по бТВ певецът Веселин Маринов.

За дните на изолация той сподели, че е успял да види семейството си и близките си, но е почувствал и финансовите последици от кризата.

В главата на хората е много сложно, стресът е много голям, посочи още Веселин Маринов.

"Започнаха да тежат разходите, които така или иначе си вървят, огромен екип, напуснаха ме няколко човека. Много малко изпълнители са избрали като мен да инвестират всичко, което изкарат в една структура, в един екип. Дори кредити за постоянно обновяване на техниката", разкри той.

"Много рядко, но се чуваме с Цветан Цветанов", каза той

Той беше категоричен, че винаги се е стремял да бъде далече от партийни принадлежности.

"Какво да направя, че приятели ми са партийни лидери - и Жан Виденов преди години, така и с Цветанов. Чувам, че ще прави някакъв проект, много рядко се виждаме - на месеца 1  път, но нищо конкретно. Най-далечното нещо от всички слухове е аз да участвам в партийна централа. Много ме заболя, защото влияе, постоянно ми звънят. Всичко това влияе при откритите ми концерти - на спонсори, на кметове", разказа той.

„Много ме заболя също, когато писаха, че съм си загубил гласа и осъдих вестника“, каза още Веселин Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Criminal

    32 2 Отговор
    Взимайте го и тоя в парламента, поне вино и жени ще има........и потни ризи..........
  • 2 Дерманът

    30 3 Отговор
    В затвора ще можете да се виждате с Цв., Боко, Делян, Сотир, Ахмет поне по веднъж на ден, за разходка в двора.
  • 3 До автора !

    7 2 Отговор
    ,,да инвестират сичко"
    Ингилизова ,,Сичко ли искаш" можеш да питаш чичо паричо довечера.
    ПИШИ СЕ Всичко !!!
    След наличието на Google на тел.ти извинение за 7-мокласната ти неграмотност НЯМА !
  • 4 Идеален е за политик

    18 7 Отговор
    Мазен лицемерен и грозен !
  • 5 цербер

    3 0 Отговор
    но е почуствал и финансовите последиЦИ от кризата. да инвестират Всичко.... "Какво да направя, че МОИ приятели са партийни лидери- КАКТО Жан Виденов преди години, така и Цветанов.?"
  • 6 Няма ли кой да згази

    12 7 Отговор
    Това потно влечуго ?!?
  • 7 Мариана Войнова

    20 12 Отговор
    Чета коментарите и се ужасявам от злобата, омразата, зависта...Как пък нито един добър коментар! Ако може ще изядете с парцалите човека ! А ТОЙ НИКОМУ НИЩО НЕ Е СТОРИЛ И ОТ НЕГО НИЩО НА НИКОГО НЕ ЗАВИСИ !Той е просто човек на културата !И освен хубави песни нищо друго не е правил ! И какво получава в замяна ? Спрете се !

    Коментиран от #10, #12, #13

  • 8 Бат' весоууу

    15 5 Отговор
    Сега Най-напред да те зарадвам,че ако искаш може и мен да осъдиш.
    Като лееш състрадателен акъл към себе си,защо Най-напред не си покажеш хонорарите за които пееш ?
    Всичките имам предвид.
    После да поговорим за неофициалните частни покани където паричките се кихат на ръка.
    Дай сега да я видим и тази апаратура.
    Всеки от музикантите които свирят с теб идва със собствен инструмент + аксесоари към него.
    Озвучителната техника състояща се от тъй наречените тонколони и миш пулт се купува веднъж на 10 години и то само,ако искаш да си в крак с ,,модата"и то само ако искаш да бъде твоя.
    Едва ли си сменяш микрофона с друг преди всеки концерт и едва ли пееш с по-скъп микрофон от този на *Дж.Майкъл-(R.I.P) или Joe Lynn Turner които пеят/*ха с микрофони от порядъка на няколко хиляди €.
    Така,че веско,номерата от селски вечеринки и крокодилски сълзи колко е тежко за хората на изкуството ги остави за когато се пазариш колко хиляди да ти платят и не прави хората на по-глупави отколкото са.
  • 9 Гост

    10 4 Отговор
    Има борса на труда да се регестрира ще му намерят работа. А може и на село , да си сади да копа и ще има за ядене. То музикант къща не храни.
  • 10 На тез нещастници

    9 8 Отговор

    До коментар #7 от "Мариана Войнова":

    дето пишат тук все някой и за нещо им е крив. Поне злобата си могат да изливат безплатно. А някои и платено. Интервюира т него, а не вас, защото поне с нещо хубаво е известен. Може да пее Доказано добре. Щом има кой да ходи по концертите му. А завистта и злобата не морят, а мъчат.Отнася се и за комплексаря с коментар 8.Цял пасквил написал. Ами пей и ходи по партита ако те канят... И ни разправяй колко ти е цъфнал бизнеса благодарение на коронавируса. Сякаш твоето съчувствие търси някой.

    Коментиран от #14

  • 11 Зик

    9 7 Отговор
    Плаче за пари май са свършили, щом от екипа му бягат. Или им е писнало от сладникавите потни песни , който пее. Ако това е пеене.
  • 12 Стоил

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мариана Войнова":

    Капитализъм, моме, какво да се прави - човек за човека е вълк! Така че се овълчихме вече и забравихме равенството и солидарността на социализма.
  • 13 Ха ха ха ха ха ха

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мариана Войнова":

    Въпросите ти са тясно свързани с това КАК да станеш ПО-умна за да може да разбереш защо хората реагират така спрямо този човек нямащ НИЩО ОБЩО с изкуството!
    Но разбира се никой не може да те направи по-умна.
    Това се почва още в училище,четеш книжки,после изграждаш обща култура която в твоя случай,ако я имаше,щеше поне на част от въпросите ти сама да си отговориш.
    След това научаваш някой и друг чужд език и започваш да черпиш инфо.не от рога на изобилието:държавата нр.1 в света-абсурдистан за която никой не е чувал, а започваш да научаваш разни неща от нормалните държави.
    Кое и как се случва при тях.С две думи,изграждаш си база данни в главата благодарение на реалноста там което те предпазва от лапане на мухи тук.
    И още нещо МНОГО ВАЖНО: въздържай се от коментари относно кой е и кой не е човек на изкуството !
    За да даваш мнение относно тези неща,се изисква квалифицирано ОБРАЗОВАНИЕ-ВИСШЕ !
    Твоето е просто ръсене на мозък на принципа-'сичкУ знам аз.

    Коментиран от #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ха ха ха ха ха ха

    2 2 Отговор
    Ей го бе,поредният ръсещ с кофите мозък за който мисленето е тежък физически процес !! Сигурно вече си и на кислороден апарат.
    Само се пази от напъване мозъка ти да роди нещо някое и друго черво да не скочи и да ти заседне в тиквата и гледай поне малко мозък да си оставиш,че и утре да наръсиш,че да има децата по какво да се пързалят.
    Виж сега какво е казал Марк Твен за твоят вид умствени деби*ли: ,,По-добре си дръж устата затворена и остави хората да те смятат за глупав, отколкото да я отвориш и да разсееш всички съмнения." Спокойно можеш да включиш цитата в CV-то си като кандидатстваш в зоологическата градина. Гаранция ще те сложат до маймуните като живото доказателство за дееволюцията.
    Хайде сега дълбоко въздух и заравяй тиквата обратно в пясъка.

    Коментиран от #16

  • 16 Ха ха ха ха ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Коментара е към тикв*ата от нр10.
    Чети си го бавно,че разбираш трудно.
  • 17 Потния и изкуство

    4 2 Отговор
    Това е добър виц 🤣🤣🤣
  • 18 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ЗАБЕЛЕЖЕТЕ : ВЕСЕЛИН НИКОГА НЕ Е ВИКАН НА КОНСУЛТАЦИИ В ЛАНГЛИ САЩ !!! ТОВА ,ЧЕ Е БЛИЗЪК С "РЕЗЕРВНАТА ГУМА " НА ЦРУ ЗА БЪЛГАРИЯ -НЕ ГА ПРАВИ ПО- МАЛЪК ОТ ПЕСЕНТА -" АЗ ЗНАМ БЪЛГАРИО -АЗ ЗНАМ ,ЧЕ НЯМА ДРУГА КАТО ТЕБ ...." !!!!!!!!!!!!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Помня в казармата

    5 4 Отговор
    Веско свиреше на китара по тоалетните на старите войници ...
  • 21 Факти

    5 2 Отговор
    Веско сигорно е милионер в долари, а вие си пишете и се подигравайте нещасници.
  • 22 требе

    2 2 Отговор
    Веско и Тити требе да отидат в перник, единя ще пее и ще се поти, а другия ще реве... така най-накрая перничани, ще имат вода!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Тоя господин е близгач
  • 24 Тъпанарите

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ха ха ха ха ха ха":

    е най-добре да не се обаждате, щото е ясно, че и вие не разбирате НИЩО от изкуство. Когато първо научите солфежа, след което завършите музикално образование, каквото В. Маринов има, а след това успеете да използвате гласа си за пеене различно от това в ученическия хор, тогава можете да си позволите да правите оценки, дали някой има нещо общо с изкуството и по-конкретно музиката. А ако имате и добро домашно възпитание, не бихте си позволили да нападнете жена по толкова просташки начин. Самочувствието, че си инвестирал в образованието си не е достатъчно да компенсира комплексите за не оценен….в собствената страна. Ясно ли е за какво говоря ?