Last news in Fakti

12 Октомври, 2012 14:05 1 906 0

Том Ханкс ще дебютира на Бродуей

  • том ханкс-
  • бродуей-
  • дебютира

Том Ханкс ще дебютира на Бродуей догодина, съобщи вестник „Ню Йорк таймс“

Холивудският актьор води преговори за постановка, озаглавена „Късметлията“. В нея се разказва за живота на известния журналист Майк Макалъри.

56-годишният актьор  ще се превъплвъти в главната роля на репортера от "Ню Йорк дейли нюз", който през 80-те и 90-те години на миналия век отразява някои от най-големите престъпления и скандали за корупция в полицията. Майк Макалъри умира от рак на дебелото черво през 1998 г. на 41-годишна възраст. 

Сценарист на постановката е Нора Ефрън, а режисьор - Джордж Улф. Очаква се репетициите да започнат през януари 2013 г.

Том Ханкс е два пъти носител на наградата „Оскар“ за най-добър актьор. Това става през 1994 и 1995 г. за ролите си във филмите „Филаделфия“ и „Форест Гъмп“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА