Last news in Fakti

20 Декември, 2020 10:45 2 680 7

Мария Бакалова с престижна награда за продължението на "Борат"

  • мария бакалова-
  • награда-
  • борат

Представянето ѝ в лентата получи одобрение и много суперлативи зад Океана

Българката Мария Бакалова, която изигра ролята на дъщерята на Борат в продължението на хитовия филм, грабна наградата за най-добра женска поддържаща роля на Нюйоркската критика (New York Film Critics Circle). Представянето ѝ в лентата получи одобрение и много суперлативи зад Океана.

По повод на получената награда тя написа емоционален пост в профила си във Facebook.

OH MY GOD ❤️ I woke up this morning with the news that I have won Best Supporting Actress at the New York Film Critics...

Posted by Maria Bakalova on Friday, December 18, 2020

"Чувствам, че сънувам. Дори не знаете колко много означава това за мен! Посветих живота си на изкуството от 6-годишна възраст и това ми струваше детството... Но актьорството е моят живот и ми даде цел", написа Мария Бакалова.

Българската актриса влиза в ролята на 15-годишната дъщеря на Борат - Тутар. Тя трябва да бъде връчена като подарък за вицепрезидента на САЩ Майк Пенс.

Още след премиерата на филма експертите нарекоха изпълнението на актрисата удивително, а ролята ѝ в продължението на "Борат" се превърна в една от сензациите на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майко мила

    15 18 Отговор
    Заради безумното тръшкане и бездарната "игра" на тази спрях новия Борат на 10-та минута. "Критиците" явно не знаят български иначе едва ли биха и дали каквото и да било.
  • 2 Шшшшш

    13 7 Отговор
    Едвам го изгледах до първия половин час. Нищо общо с първия филм.
  • 3 Ужас!

    14 8 Отговор
    Тембърът на тази женичка е ужасен.В началото си мислих,че го докарва за филма,но после гледах нейно интервю и гласчето й беше също толкова гадно!
  • 4 Гзт

    9 6 Отговор
    Гледах малко от първа част . Отврат пълен боклук , за вторатаочаквам да е помия .
  • 5 Накарала бившия кмет

    9 2 Отговор
    да си бръкне в гащите и веднага поощрение от критиката. Повишете малко идейното начало в киноизкуството.
  • 6 Тра-ла-ла

    3 2 Отговор
    Иска ми се да напиша някакъв коментар, но не намирам подходящи думи да опиша потреса който изпитах от тази върховна простотия! Какви награди, какви чудеса за това бездарно и вулгарно същество ???
  • 7 О хо хо

    1 1 Отговор
    Не знам защо тази помия се нарича " филм"?!?!Ако целта е била по.вр.ъщане - успели са много!!! Подигравка с хора от дрег етнос без грам истински хумор би трябвало да е подсъдно за език на омраза/ подигравка е дори по- гнусно от омраза!!! Животът на хората от друг етнос ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!