Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 11:46 6 504 7

Трилърът с Дензъл Уошингтън и Димитър Маринов покори бокс-офиса (ВИДЕО)

  • дензъл уошингтън-
  • димитър маринов-
  • трилър-
  • бокс офис

Крими лентата разказва за сериен убиец, който върлува през 90-те години на миналия век

Трилърът с Дензъл Уошингтън и Димитър Маринов покори бокс-офиса (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Трилърът "Mалките детайли" с Дензъл Уошингтън и Рами Малек оглави бокс-офис класацията в Северна Америка с приходи от 4 милиона 800 хиляди щатски долара. С епизодична роля във филма е и Димитър Маринов, единственият българин, държал в ръцете си „Оскар“ от филма "Зелената книга", предава Нова телевизия.

В нормална ситуация това би се счело за провал, но в условията на пандемията от COVID-19, това е един от най-силните дебюти за последните месеци.

Филмът “Малките детайли“ е прожектиран в 2171 киносалона в САЩ и Канада. В същото време се предлага в платформа за видео стрийминг срещу месечна такса, която е по-малка от билет за кино.

Режисьор на "Малките детайли" е Джон Лий Ханкок, който разказва историята за двама полицаи, опитващи се да заловят сериен убиец. В мрачната роля влиза Джаред Лето.

На световния пазар продукцията излезе в киносалоните на 18 държави. Приходите от филма в света са 2,8 милиона долара. Най-голям дял има Русия с 1,1 милиона долара, следвана от Саудитска Арабия.

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка е анимацията "Круд: Нова епоха" с 1,84 милиона долара.

Следва "Жената чудо 1984" с 1,3 милиона долара. За шест седмици продукцията е донесла 39,2 милиона долара За сравнение - приходите от първия филм през 2017 г. бяха почти толкова само през първия ден на вътрешния пазар - 38 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДИО ЕЛТО

    8 0 Отговор
    браво
  • 2 провинциалист

    22 3 Отговор
    Докато гледаме филма позволено ли е да гледаме Дензъл в очите?

    Коментиран от #3

  • 3 ЪРП

    4 11 Отговор

    До коментар #2 от "провинциалист":

    ПО-СТРАНЕН КОМЕНТАР ОТ ТВОЯ, НАДАЛИ НЯКОГА СЪМ ЧЕЛ ТУК!!!!!???!

    Коментиран от #5

  • 4 Ясен

    15 0 Отговор
    Не е странен коментар, Димитър Маринов каза, че докато са снимали филма не е било позволено да го гледат в очите, да го заговарят или приближават.
  • 5 провинциалист

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЪРП":

    Благодаря :) Потърси видеото с Димитър Маринов, в което разказва как се е снимала сцената, в която участва с Дензъл.
  • 6 Админ

    3 0 Отговор
    Ок. Но никой не споменава, кога са го гледали в кината, по точно в споменатите държави??? Явно за тях, забрани, като нашите не съществуват??? Май там няма струпване на,, хора, щом толкова милиони са го гледали на кино"
  • 7 Koko

    1 1 Отговор
    Ще кажеш че Димитър Маринов е в главната роля с дензел пък нито в wikipedia или imdb се спомена че участва xD сигурно някой статист паляка