Last news in Fakti

11 Май, 2021 09:48 1 723 7

Виктория пристигна в Ротердам за Евровизия 2021 (ВИДЕО)

  • виктория георгиева-
  • еворвизия-
  • ротердам-
  • конкурс

Вече текат и репетициите за конкурса

Виктория и българската делегация на Евровизия пристигнаха вчера в Ротердам, където на 18-и, 20-и и 22-ри май ще се проведе най-голямата музикална надпревара в света. При кацането им на борда на Bulgaria Air прозвуча песента на България „Growing Up is Getting Old”, която беше специална изненада за Виктория.

Преди заминаването си за Ротердам, Виктория сподели: „Много се вълнувам, че след две години на усилена подготовка най-накрая сме в Ротердам. За цялата делегация предстоят две много важни седмици. Затова още с пристигането в хотела ще се съберем с екипа, с който работим по сценичното ми представяне на Евровизия, за да продължим подготовка за конкурса.“

Още днес Виктория ще излезе на грандиозната сцена в залата Rotterdam Ahoy за първата си репетиция на Евровизия 2021. Певицата ще има общо 30 минути на сцената, за да изпълни няколко пъти българската песен „Growing Up is Getting Old”, като първите репетиции имат за цел да бъдат изчистени техническите детайли по изпълнението.

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента „Growing Up is Getting Old”, а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят.


Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 5 Отговор
    По-голяма снимка защо не сложите? Желая й искренно успех! Нека мацката да се класира на ПЪРВО място!!!
  • 2 Стерео

    2 3 Отговор
    Със сигурност това не е най-добрата песен, която да прослави България!
  • 3 ...

    3 2 Отговор
    С тая умряла песен, ще е на последно място нашето момиче. Което не е проблем, за такъв компрометиран конкурс, като Евровизия.
  • 4 закривай

    4 1 Отговор
    Бандата джендъря на народна хранилка пристигна да си направи некое и друго селфи в колониалия престъпник Ротердам.
  • 5 Само напред

    2 1 Отговор
    Успех Момиче!
  • 6 Павел Пенев

    1 0 Отговор
    Ако са я посрещнали с духова музика, дайте прогноза как ще я изпратят.
  • 7 111

    1 1 Отговор
    Да изблее 3-4 минути и трябваха 2 години подготовка и сега още 10 дни на сцена в чужбина на държавни пари. Дай, Боже, всекиму!
    За резултат няма да говорим - ние сме на олимпийския принцип.