Last news in Fakti

18 Май, 2021 10:23 8 550 13

Виктория впечатли с изящна визия на тюркоазения килим на Евровизия 2021

  • eurovision 2021-
  • евровизия 2021-
  • виктория георгиева-
  • тюркоазен килим

"Вълнението беше огромно", споделя певицата

Виктория впечатли с изящна визия на тюркоазения килим на Евровизия 2021 - 1
Снимка: Евровизия

Виктория привлече вниманието на стотиците международни медии, които присъстваха на откриващата церемония на Евровизия 2021. Българката впечатли с изящна визия, която я отличи като един от най-стилните участници в надпреварата тази година.

Виктория впечатли с изящна визия на тюркоазения килим на Евровизия 2021
Снимка: БГНЕС

"Вълнението беше огромно. За първи път успях да се срещна с по-голямата част от участниците, макар и спазвайки дистанция. Мерките бяха изключително строги, но въпреки това успях да се срещна с почти всички медии, които присъстваха на тюркоазения килим. Вече нямам търпение за втория полуфинал на 20-и май, когато ще изпълня "Growing Up is Getting Old" на най-голямата музикална сцена в света", сподели впечатленията си от церемонията певицата.

Откриващата церемония за Евровизия 2021 се проведе на круизния терминал в град Ротердам. На нея не присъстваха участниците на Малта, Румъния, Полша и Исландия, които са поставени под задължителна карантина, след като в две от делегациите беше доказан случай на коронавирус. Превантивните мерки бяха предприети, за да гарантират сигурността на участващите държави и са съобразени със здравния протокол за безопасност на Евровизия 2021.

Виктория впечатли с изящна визия на тюркоазения килим на Евровизия 2021
Снимка: Евровизия

Във вторник ще се проведе първият полуфинал на Евровизия 2021, който зрителите могат да гледат на живо от 22:00 часа по БНТ 1. 16 артисти ще се борят за 10 места в големия финал на 22-ри май.

Виктория ще вземе участие във втория полуфинал на Евровизия на 20-и май с песента "Growing Up is Getting Old", а зрителите в цяла Европа и българите в чужбина ще могат да я подкрепят. България е един от големите фаворити за победа, заедно с Франция, Малта, Италия и Исландия.

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard - генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    14 1 Отговор
    кОнкурса за песен ли е или за манекени ‼ Не че някой помни песните- победители от последните 10 години‼

    Коментиран от #6

  • 2 Последния Софиянец

    9 9 Отговор
    Баш българка от кърджали
  • 3 Някой

    13 4 Отговор
    Късмет и успех на Вики,песента е фаворит и на съдии ,и на букмейкъри!Хората я харесват, дано да успее да се пребори с другите песни!
  • 4 Брадат мъж

    10 1 Отговор
    Тая година ще има ли брадата "жена" от мъжки пол или пък ще е охранен крокодил от Израел?
  • 5 Прекрасен млад човек

    12 2 Отговор
    Успех!
  • 6 Шоп от СО

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Аз помня Кончита ВУРСТ

    Коментиран от #9

  • 7 МА ТЯ ...

    6 6 Отговор
    ...ПЕВИЦА ЛИ Е !!!???С ТОВА КОСТУМЧЕ 3XL РАЗМЕР😀
  • 8 Директора

    6 4 Отговор
    Само да не се правеше на Били Айлиш
  • 9 ⚜️Илюминат⚜️

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Шоп от СО":

    Тааа гняс как да я забравиш ? Ама песента помниш ли я , защото е конкурс за песен все пак ?
  • 10 Гост

    8 1 Отговор
    Тази само с това ще запомним . Песните ги прослушах , едвам се насили да не заспя.Стават задепресиране.
  • 11 цербер

    10 1 Отговор
    Много си е хубава момата,да е жива и здрава,желая й искренно успех! Нека да се говори за България в положителна посока! "Лъч от светлина блести и пробива мрака....." -"4 Маджик".

    Коментиран от #12

  • 12 Сульо

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "цербер":

    Хубава, ама не за тебе щото нали...не я влекат мъжете.Освен ако не си жена де, тогава може и да ти се отвори парашута. Това рабира се няма значение, щото песена е грозна, и тая неможе да пее а само мяука.И няма дори да иде на финал....
  • 13 Елена

    1 1 Отговор
    Излагация! Много зле!