Last news in Fakti

26 Януари, 2013 20:00 2 261 0

Натали Портман се мести в Париж, мъжът й става шеф в "Гран Опера"

  • натали портман-
  • бенжамен милпие-
  • съпруг-
  • балет

Жерар Депардийо напусна Париж, но пък в замяна на това холивудската звезда и носителка на „Оскар“ Натали Портман ще се премести във френската столица, съобщи агенция „Франс прес“.

Изненадващо и за самия него, съпругът на актрисата – известният френски танцьор и хореограф Бенжамен Милпие, е получил предложение да оглави балета на Парижката държавна опера - „Гран Опера“, и смята да го приеме. 35-годишният хореограф от 20 години живее в САЩ и до 2011 г. беше главен премиер-солист на Нюйоркския балет.

Бенжамен и Натали се запознаха през 2009 г. по време на снимките за филма „Черен лебед“ и се ожениха през август 2012 г. Двамата имат 6-месечен син Алеф. Миналата година Милпие и Портман се преместиха от Ню Йорк в Лос Анджелис, където французинът основа собствена танцова трупа.

Той ще продължи да се занимава с възпитаниците си, докато семейството се пренесе в родината му. Директорския пост в балета на „Гран Опера“ Милпие ще заеме в началото на 2014 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА