Last news in Fakti

10 Септември, 2021 09:28 4 737 16

Лейди Даяна мастурбира в нов филм, разказващ за живота ѝ

  • принцеса даяна-
  • лейди даяна-
  • филм-
  • кирстен стюарт-
  • спенсър

Историята проследява три дни от живота на Даяна по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г.

Премиерата на филма "Спенсър" на чилийския режисьор Пабло Ларейн, разказващ за живота на лейди Даяна, бе на фестивала във Венеция и веднага се заговори за скандалните моменти в лентата, пише dir.bg.

Историята проследява три дни от живота на Даяна по време на коледните празници в Сандрингам през 1991 г., когато тя е близо до срив.

Заглавието на лентата е моминската фамилия на Даяна, а в кожата ѝ влиза Кристен Стюарт. Сцените, които на някои изглеждат безвкусни, са тези с повръщане и самонараняване, както и тази, в които казва на камериерката си: "А сега се махни, искам да мастурбирам". Това не е реплика, която се чува често в драми за кралското семейство. Последиците от хранителното разстройство на Даяна също са изобразени доста художествено, твърдят критици. За булимията и склонността да се наранява тя разказва още в интервюто по BBC пред Мартин Башир, заради което и се развеждат с Чарлз.

На пръв поглед описанията в ревютата за филма звучат грубо, но критиците казват, че такъв е елегичния подход на режисьора, който той демонстрира и в "Джаки", където Натали Портман влиза в ролята на съпругата на Кенеди.

Даяна е представена като готина майка, която прави пакости със синовете си, и моментите с тях са едни от най-трогателните в продукцията . "Къде, мамка му, съм?", са първите думи, които героинята изрича. Пренебрегвайки кралския протокол, тя се вози сама до Сандрингам, но се е загубила. Въпреки че е израснала в близкия Парк Хаус в имението Сандрингам, тя не може да намери пътя.

Въпреки добрия грим и щателния поглед към костюмите, ще отнеме няколко минути, да свикнете със Стюарт като Даяна, пише "Independent". Холивудската звезда не предизвиква моментално усещането за "принцесата на народа". "Независимо от това, тя прави запомнящо се, много жизнено изпълнение. Тя е капризна, очарователна, импулсивна и често смешна", твърдят гледалите филма.

Третият човек в брака, както наричат Камила, тук не присъства с името си. В една от сцените Даяна е ядосана, че принц Чарлз, в ролята е Джак Фартинг, ѝ подарява същата огърлица като на любовницата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    29 4 Отговор
    А дават ли как си бърка в тръбата?

    Коментиран от #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 3333

    11 5 Отговор
    Тя тая и във вампирския филм за нищо не ставаше, камо ли Даяна
  • 4 пуритан

    8 5 Отговор
    Ужаст, ужаст! Как е възможно? Никой от нас не го е правил, ама съвсем никога!
  • 5 въпросче

    29 2 Отговор
    А защо преди да мастурбира,не са показали че Даяна е от 28-мия пол? Примерно. Глупостите на Холивуд продължават в геометрична прогресия.
  • 6 Механик

    17 3 Отговор
    Невиждам нищо толкова стресиращо, че Даяна е мастурбирала.
    Дори не бий и повярвал, че никога не го е правила.
    Ненормалното е, че се набляга именно на тия моменти в живота на някой. Нагло, безцеремонно се акцентира именно на това.
    Бях отвратен от"биографичният" фим за Фреди Меркюри. Очкавах да се наблегне на творчествто му, а те наблегнаха на неговата бисексуалност, при това го направиха някак отвратително. Точно по гейски.
    Колкото до Даяна, то тя може и да не е била светица, но хората я обичаха. Обикновенните хора я харесваха и обичаха. Това признание и обич никой не може да и отнеме, а това означава много.

    Коментиран от #11

  • 7 Гост

    14 5 Отговор
    Една свястна имаше, в тоя кралски кошер, и те ще я опорочат по всички възможни начини.
    Уиндзорските гадове не се побират в кожите си, че народа харесваше Даяна повече от тях.
  • 8 Demonaz

    6 1 Отговор
    Все ми е едно за даяна,но и това е простащина. Разбирам,че модерното кино е изродено,но все пак.То и филма черната пантера е расистки ама нп.
  • 9 РЕАЛИСТ

    8 0 Отговор
    Каква измама и какъв прост народ. " Принцесата от народа" е от рода Спенсър, на времето най богатия аристократичен род.
  • 10 Гост

    5 2 Отговор
    И точно Кристин Стюарт!? Тия у ред ли са? Та тя няма грам аристократична осанка. Кристин може да играе гимназистка, но не и Даяна.
  • 11 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Механик":

    Филма за Фреди наистина беше концентриран върху сексуалността му, но пък Реми Малек изигра персонажа страхотно.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 В е л и к и я

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Taка е защото зрителите искат да гледат това което е било скрито за тях а не това което се е показвало и те го знаят , снима се за това което не го баш знаят и им е интересно ...!
  • 14 1100

    4 3 Отговор
    Добре ще е дне ни занимавате повече с тази лека жена Даяна.Сега и филм.Явно, много пари се дават за създаването на пошли филми.Така или иначе,Кралския двор остава далеч от тази изкривена представа за Даяна-любовница и бременна от талибана Доди ал Файети и правилно беше МИ6 и МИ5 да я ликвидират.Колкото до филма, той може да се хареса на хора с ниска култура и липса на критичност-има такива индивиди в Англия/може да са от чалмите ,негри, папуаси, мулати/.Филмът ще бъде забравен, в момента,когато се разбере, че е пропаганда.Явно, английските режисьори,нямат ум за нещо стойностно.
  • 15 Освен това,

    0 1 Отговор
    си говори и с втората жена на Хенри Осми. Кинокритиците споделят, че играта на Стюарт е превъзходна.
  • 16 123

    0 0 Отговор
    Поредната сатанинска пропаганда е филма.