Last news in Fakti

20 Януари, 2022 16:13 2 591 10

Новият „Писък“ измести „Спайдърмен“ по гледаемост

  • боксофис-
  • кино-
  • филми-
  • писък-
  • спайдърмен

Въпреки пандемията и ограниченията "Писък" събра удивителни приходи в боксофиса

Новият „Писък“ измести „Спайдърмен“ по гледаемост - 1
Снимка: Shutterstock

Новият филм от поредицата "Писък" на Paramount достигна върха на боксофиса през изминалия уикенд, показвайки, че филмите на ужасите продължават да привличат зрителите, като най-накрая измести "Спайдърмен", съобщи „Exhibitor Relations“.

Най-новото попълнение на поредицата "Писък" спечели 30,6 млн. долара за периода от петък до неделя, като по този начин достигна очакваните 35 млн. долара за целия четиридневен празник в чест на Мартин Лутър Кинг-младши, което е още една положителна новина за индустрията, която все още се бори с последствията от ограниченията заради COVID-19, пише БГНЕС.

Както и в оригиналния "Писък" от 1996 г., в главните роли са Нийв Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет.

"Спайдърмен: Няма път към дома" на Sony слезе до второто място, като месечното му царуване в боксофиса приключи. До момента филмът е донесъл на Sony 704 млн. долара на вътрешния пазар и 926 млн. долара в международен план.

На трето място се класира семейният анимационен филм на Universal "Ела изпей 2" с 8,3 млн. долара. Актьорският състав на анимационния мюзикъл включва Рийз Уидърспун, Скарлет Йохансон, Матю Макконъхи, Фарел Уилямс и Боно.

Четвъртото място зае друг филм на Universal - шпионският трилър "The 355" с 2,3 млн. долара. В него участват Джесика Частейн, Пенелопе Крус и Лупита Нионг‘о.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мародер

    5 7 Отговор
    Да попитам, свършиха ли хората че правите филми за несъществуващи същества или изгубихте човешкото у себе си и го заменяте с фентъзи простотии???

    Коментиран от #5

  • 2 Койчо

    10 3 Отговор
    Коги че го качите в Замунда ?
  • 3 Дам

    1 2 Отговор
    Нищо чудно! Щуротии, щуротии.амерокански..В последствие изгряха няколко слънца, за много кратко, но за последно! Американците добре са разбрали посланието!
  • 4 123456

    6 4 Отговор
    Изобщо не ме интересуват извратените филми на американците .Всичко е направено за промивка на мозъка
  • 5 ха ха

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "мародер":

    Връщаме се към тъмите векове. Там е пълно с вещици, магьосници и какви ли не заместващи разума същества. На това ми обърна внимание приятел преди време и започнах да забелязвам. Подменят ни свободата с мека тирания, подменят слънцето на разума с мистицизъм, подменят историята и постиженията на Просвещението. Елитите здраво са се заели да ни върнат в модерното средновековие с цел да управляват от бункерите си. От нас зависи дали ще го допуснем!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Роки

    4 2 Отговор
    Ужас. И двете могат да се съревновават за първо място по безсмислен сценарий.
  • 8 Читател на факти

    4 0 Отговор
    Рядко гледам кино или игрални филми по телевизията последните 15 години само просттии.Но скоро гледах 2 филма по телевизията.Френски и италиански класика.
  • 9 Го60

    1 0 Отговор
    Много културно извисени хора тук.. Филми за супер герои не харесвам, но Писък си е класика и всичките части са много интересни.. Обичам мистерията да ме държи в напрежение до самия край и да гадая кой е извършителят. Нямам търпение да гледам новата част!
  • 10 ганю

    0 0 Отговор
    падал е на главата си като малък