Last news in Fakti

1 Юли, 2022 17:32 2 767 1

Дъщерята на Робин Уилямс прави своя режисьорски дебют

  • робин уилямс-
  • зелда уилямс-
  • дъщеря-
  • режисьор-
  • дебют

Първият филм на Зелда Уилямс ще се казва "Лиса Франкенщайн"

Дъщерята на Робин Уилямс прави своя режисьорски дебют - 1
Снимка: Shutterstock

Дъщерята на комедийната легенда Робин Уилямс - Зелда - се подготвя да направи своя режисьорски дебют. Тя е единствената дъщеря на така известния актьор и е избрана да режисира "Лиса Франкенщайн" - филм на Focus Features с участието на Катрин Нютън и Коул Спроус, предава vesti.bg.

Във филма, чието действие се развива през 1989 г., непопулярна ученичка в гимназията случайно съживява красив викториански труп по време на гръмотевична буря и започва "да го превръща" в мъжа на нейните мечти, използвайки счупения солариум в гаража си.

Публикация, споделена от Zelda Williams (@zeldawilliams)

Носителката на Оскар Диабло Коди е сценарист на филма и ще бъде продуцент на проекта заедно с Мейсън Новик. Джеф Ламперт ще бъде изпълнителен продуцент, докато вицепрезидентът по производство и разработка на Focus Features, Мишел Момплезир, ще бъде креативен изпълнителен директор на филма.

Зелда Уилямс потвърди новината за "Лейди Франкенщайн" в своя Twitter акаунт: „Знам, че Холивуд има лоша репутация за правене на продължения на филми, римейкове и така нататък... Но също така най-накрая ми е позволено да работя по най-безумния, прекрасен сценарий за зомбита, който някога съм чела, и ще бъда вечно благодарна за това!“

Зелда каза още, че филмът ще отбележи дебюта ѝ като пълнометражен режисьор.

Снимките на "Лейди Франкенщайн" се очаква да започнат по-късно това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Носителката на Оскар Диабло Коди е сценаристКА на филма и ще бъде продуцентКА на проекта