Last news in Fakti

26 Юли, 2022 15:28 1 593 2

Кърт Ръсел и синът му ще разследват заедно Годзила

  • кърт ръсел-
  • син-
  • сериал-
  • годзила-
  • главна роля

Дуото ще участва в специален сериал за Годзила, дело на Apple TV

Кърт Ръсел и синът му ще разследват заедно Годзила - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Светът на Кайджу напоследък се радва на голяма популярност, особено след успеха на "Годзила срещу Конг", пише БГНЕС. Официално беше обявено, че се работи по сериал за Годзила за AppleTV, съобщава "Giant Freakin Robot". Също така беше обявено, че Кърт Ръсел ще участва в главната роля заедно със сина си Уайът. Новият сериал е озаглавен "Годзила и титаните".

"Годзила и титаните" проследява последиците от битките между Годзила и титаните, които изравняват Сан Франциско със земята и довеждат до осъзнаването, че в света съществуват чудовища. Сериалът ще се върти около семейство, което се е посветило на откриването на тайните на организацията, пуснала на свобода тези чудовища. Тази организация е печално известният Монарх, който присъства в създадената Вселена на чудовищата.

Предполага се, че Кърт Ръсел и синът му Уайът са семейството, което ще се опита да разкрие въпросните тайни, които са ги свързали с Монарх. Режисьорът Матю Шакмансе се заема с първите два епизода от сериала.

Сериалът ще следва събитията във филма "Годзила" от 2014 г.

Това ще бъде първата главна роля на Кърт Ръсел от години насам.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ами

    6 0 Отговор
    Разни хора, разни идиоти...