Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 14:57 1 194 2

Режисьорката на "Барби" ще снима продълженията на "Хрониките на Нарния"

  • хрониките на нарния-
  • барби-
  • режисьорка-
  • нетфликс

Новите филми ще бъдат създадени за Netflix

Режисьорката на "Барби" ще снима продълженията на "Хрониките на Нарния" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Новите филми за "Хрониките на Нарния" намериха своя режисьор. Грета Геруиг ще оглави известната фентъзи адаптация, която ще се излъчва по стрийминг платформата Netflix, информира БГНЕС.

Netflix купи правата за поредицата през 2018 г. и сега известната епична фентъзи поредица "Хрониките на Нарния" на К.С. Луис се подготвя да бъде пренесена отново на кино. Проектът трябваше да бъде спрян след пандемията от коронавирус. След съобщението, че Матю Олдрич, сценаристът на анимацията "Коко", е написал сценария, нова информация за продукцията така и не се появи. До сега.

Американската актриса и режисьор Грета Геруиг се прочу с филма "Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг в главните роли. Геруиг, която е сценарист и режисьор на филма „Lady Bird“, ще внесе нова перспектива във филмите за "Хрониките на Нарния".

Все още не е ясно коя книга от "Хрониките на Нарния" ще бъде тема на филма. Историята "Лъвът, вещицата и дрешникът" е най-адаптираното произведение от поредицата. През 1967 г. е адаптирана за телевизията, а през 1979 г. - за анимация, а първите четири книги от поредицата "Хрониките на Нарния" бяха пренесени на големия екран, като премиерата на първия филм бе през 2005 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    0 1 Отговор
    Много е порасло девойчето, къде е расло и къде е пасло.
  • 2 секуро

    0 0 Отговор
    Режисьорката на "Барби" ще снима продълженията на "Хрониките на Нарния". Новите филми за "Хрониките на Нарния" намериха своя режисьор. КОЕ Е ВЯРНОТО? РЕЖИСЬОР ИЛИ РЕЖИСЬОРКА?