Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 09:25 1 863 0

Коледен базар с ледена пързалка ще създава празнично настроение в Ракитово

  • ракитово-
  • коледа-
  • базар-
  • пързалка

Това е първата по рода си проява в града

Коледен базар с ледена пързалка ще създава празнично настроение в Ракитово - 1

За първи път в Ракитово гостите и жителите на града ще имат възможност да прекарат една различна и вълшебна Коледа, съобщи за ФАКТИ зам.-кметът на общината Виляна Колчева.

Центърът на града ще се превърне в приказно коледно градче с много светлини, музика, греяно вино, мезета, топли напитки, сладки вкусотии...Голямата изненада, която общината подготвя е ледена пързалка, на която малки и големи ще имат възможност да прекарат незабравимо време със семейството и приятелите.

"Подготвяме се за три важни дати през декември:
На 1 декември заедно с децата от детските градини, които ще изнесат кратка празнична програма, ще запалим голямата елха. На 11 декември ще дадем старт на ледената пързалка и Коледния базар! На 17 декември е празничният концерт на открита сцена", допълниха от община Ракитово.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА