Last news in Fakti

10 Май, 2023 13:32 2 698 8

Турнето на Лили Иванова започва тази вечер в Благоевград

  • лили иванова-
  • концерт-
  • благоевград-
  • турне-
  • певица

През следващите седем месеца примата на българската естрада и екипът ѝ ще обиколят България

С концерт в Благоевград тази вечер Лили Иванова поставя начало на тазгодишното си турне. През следващите месеци примата на българската естрада ще зарадва почитателите си с петнадесет концерта в тринадесет града в страната, информира БТА.

Билетите за концерта в Благоевград бяха разпродадени три седмици преди датата на музикалното събитие, съобщиха от екипа на певицата.

Концертът тази вечер започва в 20 часа в зала „Скаптопара“, а на сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов – Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление и Николай Недеков – организация и PR.

Следващият град, към който ще се отправи от националното си турне Лили Иванова е Варна. Тя ще пее в Летния театър във на 14 юни. На 16 юни примата на българската естрада ще излезе на сцената на ДКС във Велико Търново, а на 20 юни в Летния театър в Плевен. За седем месеца Лили Иванова и екипът ѝ ще изнесат концерти в най-големите зали в страната.

Кулминацията на музикалното събитие по традиция ще бъдат два поредни концерта в София на 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 2 Отговор
    Иска ми се на нейните години да имам такава енергия.

    Коментиран от #2

  • 2 Ами

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хубаво ще е да,а ти от сега си се предал,откакто ти фалира заведението...
  • 3 Джо

    2 6 Отговор
    Комунистическа певица. Символ на НРБ. Хората от провинцията (селяните) много я харесват, особено в Източна България. Има нещо небългарско в нея. Родът ѝ е дошъл късно по българските земи, както на повечето на комуняги. Те не са били добре интегрирани в обществото преди 9.9.1944, затова са гледали с четири очи как да откраднат нещо сред болшевишкия преврат.
  • 4 ОФФФ ДОКАТО ТУРЯ ОЧИЛАТА🤓

    7 1 Отговор
    СИ ВИКАМ ПОЧНА ОФАНЗИВАТА
    НА УКРАИНЦИТЕ....
    А ТО БИЛО ТРЪГНА ТУРНЕТО НА БА БЕ ТО
  • 5 Бибитко

    7 1 Отговор
    У Лили Иванова винаги са се борили два демона - ламтежа към парите и манията за величие. Гласът й отдавна не е звънък и високоалтов, ето защо залага на сценографията, тоалетите и пластичните операции. Племенницата й от Кубрат е най-щастлива, защото рано или късно ще наследи милионите й и тя няма нищо против Лилито да се поти до края - някой друг милион в повече никак не е излишен.
  • 6 Факт

    4 1 Отговор
    Ако гласът на Лиляна Иванова от доста време е "изтъркан" , то благодарение на цифровата техника - "плейбека" гарантира постоянно качество ... Ходете на концертите да слушате техниката!
  • 7 Естествен Интелект

    5 0 Отговор
    Поканете Макрон да се изкефи.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.