Last news in Fakti

25 Януари, 2024 07:47 10 550 16

На 82 почина създателят на Boney M Франк Фариан ВИДЕО

  • франк фариан-
  • музикант-
  • продуцент

Музикантът и продуцент е издъхнал в дома си в Маями

Германският музикант, продуцент и основател на групата Boney M Франк Фариан е починал в апартамента си в Маями на 82-годишна възраст, предаде The Sun.

Причината за смъртта му не се съобщава, но изданието пояснява, че през 2022 г. Фариан е претърпял сърдечна операция и му е била поставена сърдечна клапа.

Сред останалите популярни изпълнители, продуцирани от него, са Eruption, Прешъс Уилсън и Milli Vanilli.

Записите му са продадени в над 800 милиона копия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    15 0 Отговор
    Milli Vanilli всъщност бяха едни измамници, дето само танцуват, а други им пеят песните...

    Коментиран от #7

  • 2 РЕАЛИСТ

    5 11 Отговор
    Умря един мошеник. Франк Фариан опирал да бъде музикант, но не успял. Научил обаче , че за успех в музиката се иска външен вид. Създал фалшивите групи Бони М и Мили Ванили. Едни се кълчеха пред нас, а други пееха зад завесите. Черният от Бони М бил само танцьор и въобще не можел да пее. Чувствам се измамен. С тях мина младостта ми.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 РЕАЛИСТ

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Вместо да слагате минуси, цъкнете в интернет и проверете твърденията ми. Ще се възмутите от тази немска гадинка и куклите, които ни е показвал.
  • 4 Идън

    2 1 Отговор
    Предпочитам оригинала на песента-,, Cherish,,- KOOLTHE GANG

    Коментиран от #16

  • 5 Идън

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Наричали са го,,Дяволът,,- знаел е как да прави пари за себе си. Двамата от Мили Ванили връщат Грамофончето.

    Коментиран от #8

  • 6 Петър от 4-ти километър

    4 0 Отговор
    Това, което направи Франк Фариан тогава сега го правят мнозина. Шоубизнес. Той поне пишеше песните и рецитираше ниския глас. Днес песни пише изкуственият интелект, а пеят вокалните процесори.

    This is the story of ma Baker the meanest cat from old Chicago town
  • 7 Соваж бейби

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойкот на алчните О.Л.Х.":

    Така е защото Франки ги е назначил и платил да играят тази роля.Целият стрес ,кошмари след това на двете момчета после депресия и смъртта на едното момче как ще компенсира ?Гледала съм много интервюта живият е тукашен Фаб Морван не знам дали са пуснали филма по книгата Фаб и цялата истина,може да го погледнеш ще разбереш историята.Все още пее и то доста добре с кавъри на песните им с истинският му глас ,другият също е пял на част от песните не си е мърдал само устата.Иначе страхотен албум и песни и още ги слушам по някога.
  • 8 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Мисля че не са били прави ,момчетата не са били виновни имали са нужда от пари и са попаднали на точното време и място и двамата пеят има и акапела на Фаб из онлайн е пълно и с музика
    Fab Morvan - Girl Im Gonna Miss You - KOFFIETIJD

    Коментиран от #9

  • 9 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Било е въпрос на чест. да го направят- защото записите и популярността на песните не са с техните гласове. Двете момчета са били модели и танцьори.Същото се случва и с Боби Фаръл- мъжът от БониЕм. Групата се разпада 1986 год. Можеш ли да си представиш удо да е някой си- който пее на плейбек или Клаус Майне и Майкъл Киске ...

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Идън":

    Трябвало е Франки да поеме всичката мъка и наказание нищо че е виликан малко се съмнявам като цяло кое е негово авторско?!След това което чух от Фаб съм плакала като малко дете страхотна драма,тъжно ми е че момчетата са били талантливи а други също с талант скрити и как е спечелил милиони на техен гръб а те са били на нещо като заплата.Тъкмо рових за филма гледам има една реклама ама пише на немски а не го разбирам не съм сигурна на Фаб това което споделя или друга версия?Ноември го даваха в ТРМР и споменаха че ще излиза 2024 г ,чакам с нетърпение ама дали ще е това или холивудска американска версия не знам ?
    "BLAME IT ON THE RAIN" Movie Edition 2023

    Коментиран от #11

  • 11 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Соваж бейби":

    Четох за двете момчета- жалко е че едното не е издържало. Той ги е използвал само като визия. Но е работил и с Мит Лоуф.. Ако не се лъжа той почина преди тодина- две... Едва ли е пял вместо него...

    Коментиран от #12

  • 12 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Идън":

    Скрият живот на Франки е интересен но едва ли ще раберем всичко.Може би е имал нюх да намира таланти,слухар също важно говорили сме в друга тема инстинкт към хората с харизма и сюксе ...колко неща са негово творчество ?щом е правил това си мисля че може да е купувал и текстове и мелодии на обикновенни хора и така се е издигнал с измама.Има подобен сериал La reina del flow два сезона по Нетфликс,момичето влиза в затвора не е виновна а момчето което я накисва се издига с нейните текстове и мелодия.Трябвало е да не им отнемат наградата да се даде и на другите зад кулисите защото заедно са направили чудото а Франки наказан но...живота е гаден по някога и с пари можеш да си купиш ИИнтелект слава.Има и такива филми закупени сценарии от обиновенни хора много измами има в този бизнес

    Коментиран от #13

  • 13 Идън

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Соваж бейби":

    Написала си го тре биен. Же сюи дакор.

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.