Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 10:32 700 1

17 г. по-късно Били Джоел се завръща с нова песен (ВИДЕО)

  • били джоел-
  • сингъл-
  • песен-
  • нова песен-
  • завръщане

Новият сингъл се казва „Turn The Lights Back On“

Легендата Били Джоел пуска първия си нов сингъл от 17 години. Песента носи името „Turn The Lights Back On“ и е дело на номинирания за GRAMMY продуцент Фреди Уекслър, който създава музиката заедно с Артър Бейкън, Уейн Хектор и самия Били Джоел.

Феновете на артиста ще разпознаят характерния му стил от първо слушане. В текста на песента Джоел риторично задава въпроса: "Дали чаках твърде дълго... за да включа отново светлините?" Носителят на 6 награди GRAMMY и член на „Залата на славата на рокендрола“ ще се качи на сцената тази неделя на наградите GRAMMY, за да изпълни за първи път „Turn The Lights Back On“.

Били Джоел остава един от най-влиятелните артисти на всички времена и разказвач на истории за поколенията без аналог. Освен че е продал над 160 милиона албума в цял свят и се е превърнал в "четвъртия най-продаван солов изпълнител в САЩ", той влиза в историята с неговия двойно диамантен Greatest Hits - Volume I & Volume II - шестият най-сертифициран албум на всички времена. Хитове като "Piano Man", "Uptown Girl" и "We Didn't Start The Fire" са издържали теста на времето и осигуряват място на Били Джоел сред най-добрите изпълнители в Spotify.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    0 0 Отговор
    .............