Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:54 1 330 5

Итън Коен пуска лесбийската секс комедия „Drive-Away Dolls“ ТРЕЙЛЪР

  • итън коен-
  • премиера-
  • филм-
  • drive-away dolls

 84-минутно каране с пълна газ, изпълнено с ексцентрични личности, абсурдни ситуации и секс сцени

В първото си самостоятелно режисьорско начинание, “Drive-Away Dolls,” Итън Коен отива там, където нито един филм на братя Коен не е бил досега: лесбийската секс комедия, пише NBC.

Филмът за пътешествие, насочен към ноар, идва от сценарий на Коен и неговата дългогодишна редакторка и съпруга Триша Кук, които от десетилетия се забавляват с идеята да направят трилогия от лесбийски B-филми. За да вдъхне живот на първия от тези филми, двойката привлече звездите Маргарет Куали и Джералдин Вишванатан, които да изиграят приятелките Джейми и Мариан, които се оказват заплетени в странен престъпен свят — и една в друга — след като вземат грешна кола под наем на път за Талахаси, Флорида.

“Drive-Away Dolls,” който тръгва по кината на 23 февруари, включва в актьорския си състав редовните участници братя Коен, а за първи път при тях ще се подвизават Педро Паскал, Колман Доминго, Майли Сайръс и Бийни Фелдщайн.

„Мисля, че всеки актьор, който се идентифицира като жена, знаеше, че този филм предстои“, каза Фелдщайн каза пред NBC News за шума около проекта на Коен, съсредоточен върху странни женски герои. “Имаше истинска енергия и желание да бъда част от нещо подобно.”

За Фелдщайн, чийто герой прекарва по-голямата част от филма, ругаейки бившия си и с нетърпение премахвайки престъпни типове, получаването на ролята означава не просто да участва в първия куиър филм на Коен, но и да играе един от най-обичаните архетипове на Коен.

„Дори не мога да повярвам, че попадам в родословието на женските ченгета, които те са създали през годините. Когато мислите за Ед, мислите за Мардж, те са запечатани в мозъка ви, защото са толкова специфични”, каза Фелдщайн, имайки предвид героя на Холи Хънтър в „Отглеждането на Аризона“; и на Франсис Макдорманд във "Фарго". “Всеки герой на Коен, а в този случай на Коен и Кук, има толкова специфичен синтаксис и тембър.”

Фелдщайн стана известна в края на 2010 г., играейки смелия най-добър приятел във филми като „Калинката“ на Грета Геруиг и "Booksmart" на Оливия Уайлд. Напоследък тя приема по-драматични роли — като дъщерята, която отчаяно иска да угоди в „Хората“ на Стивън Карам и като Моника Люински в “Импийчмънт: Американска криминална история” на Райън Мърфи.

Но Фелдщайн се превръща в наперено и враждебно лесбийско ченге от “Drive-Away Dolls”, бележейки една определено различна роля за типично бляскав актьор и комик.

“Има нещо толкова овластяващо в това да набиеш наистина висок и едър мъж”, казва Фелдщайн, имайки предвид сцена, в която тя поваля един от главорезите.

“Drive-Away Dolls” е 84-минутно каране с пълна газ, изпълнено с ексцентрични личности, абсурдни ситуации и секс сцени.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    10 0 Отговор
    Едни хейеве промотират други хейеве , е отявлена хейска работа !!!
  • 2 к.к.от максуда

    1 2 Отговор
    моят живот с цьонцью

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Картофон

    0 0 Отговор
    Пропаганда
  • 5 Скромно бе, ей...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "к.к.от максуда":

    Асенке Спецовна, няма нужда да почваш от далеко, та да е леко;-)...