Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 18:44 1 809 3

Доли Партън хвали Бионсе за "Texas Hold 'Em" ВИДЕО

  • доли партън-
  • бионсе-
  • кънтри

Парчето достигна номер 1 в класацията за кънтри песни на Billboard

Доли Партън хвали Бионсе за "Texas Hold 'Em" ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Кънтри легендата Доли Партън засипа с похвали Бионсе; след като новата песен на суперзвездата "Texas Hold 'Em" достигна върха на класацията за кънтри песни на Billboard, предаде CBS.

В публикация в социалните медии в четвъртък Партън написа, че е „голяма фенка“ на Бионсе; и „много се вълнува, че е направила кънтри албум.“

„И така, поздравления за вашия сингъл номер едно в Billboard Hot Country" , написа тя. "Нямам търпение да чуя пълния албум!".

Съобщението идва след като Texas Hold 'Em дебютира като номер 1, правейки Бионсе; първата чернокожа жена, отбелязала хит номер 1 в историята на списъка с горещи кънтри песни на Billboard. Крайъгълният камък отбеляза културна промяна за кънтри музиката, жанр, който десетилетия е имал тежки отношения с цветнокожи артисти.

Кънтри хитът е ода за родния щат на поп суперзвездата и водещият сингъл от предстоящия ѝ осми студиен албум, който ще излезе на 29 март.

Нейната песен почти веднага предизвика полемика, след като KYKC-FM, кънтри радиостанция в Оклахома, първоначално отказа да пусне изпълнителя. Мениджърът на станцията по-късно каза пред CBS News, че не е знаел, че Бионсе е пуснала кънтри песен и потвърди, че е добавил "Texas Hold 'Em" към плейлиста на станцията след възмущение от фенове на певицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален Козирог

    8 2 Отговор
    Тва Бейонсе много бездарно милото...

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Zаря

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сексуален Козирог":

    Това го казва фен Филип Киркоров, който пее по болници с ранени войници, за да си спаси кожата. Америка е върхът, русия е под дъното.