Last news in Fakti

7 Март, 2024 14:58 1 338 4

Кристен Стюарт и Кати О’Брайън проговориха за лесбийските секс сцени в „Love Lies Bleeding“ ТРЕЙЛЪР

  • филм-
  • кристен стюарт-
  • „love lies bleeding“

Лентата излиза официално в петък, 8 март

„Love Lies Bleeding“, с участието на Кристен Стюарт в ролята на управител на фитнес зала, увлечена от своенравна бодибилдърка, не е нито за благородните, нито за хората със слаби сърца, пише NBC.

Развиващ се в края на 80-те години на миналия век в неназован югозападен район, жестокият, кървав антиромантичен сюжет може да се опише като кръстоска между „Телма и Луиз“ и „Родени убийци“.

Смазващата душата сила на любовта е тема, вплетена в целия филм, който излиза в петък. Централните герои, Лу (Стюарт) и Джаки (Кати О’Брайън), са в романтична връзка, задушени от мания, наркотици, разбити мечти и обкръжение от токсични нарцисисти.

Двете жени не се справят много по-добре, когато става въпрос за техните роднини: гангстерът - баща на Лу, Лу-старши (Ед Харис), има двуцифрено число жертви, а отчужденото семейство на Джаки я е отхвърлило като „чудовище“, въпреки че публиката не знае защо.

В един момент от филма Джаки - агресивна от подхранването със стероиди - говори по телефонен автомат с младо момиче, вероятно нейната сестра, искрено я предупреждавайки "никога да не се влюбва".

Запитана какво я е заинтригувало в проекта, който изглежда като "обществена услуга", предупреждаваща за последствията от любовта, Стюарт казва, че е била привлечена от тъмната страна на емоцията.

“Просто се чувствах като в любовна история, която показва всички мръсни, истински, добри, забавни неща, каквито всъщност са и всички лоши неща” каза Кристен Стюарт в съвместно интервю с О’Брайън и режисьора Роуз Глас. “Любовта може абсолютно да унищожи теб и другите, в нея невинаги взимаш най-безкористните решения.”

Стюарт казва още: “Няма фиксирано определение за любовта“. Тя’е средство за оправдаване на всяко безразсъдно решение". Нейната героиня със сигурност взема безразсъдни решения, включително извършвайки множество престъпления, в името на любовта.

Това, което липсва във филма по отношение на емоционално здравите взаимоотношения, се компенсира със секс сцените.

Запитана дали е имала някакви резерви при заснемането им, О’Брайън недвусмислено отговаря, че не.

“Бях развълнувана, защото си казах: ‘Уф, най-накрая ще направя нещо истинско, което да се чувства по-реално” - каза тя. “Исках да се уверя, че Кристен се чувства удобно.”

О’Брайън каза, че е било “трудно да се чувстваш секси”, докато всъщност снимаш тези сцени, защото в къщата, където снимали, било сякаш 112 градуса.

“Работихме с координатор по интимност и обсъждахме сцените и зоните на комфорт.”

Стюарт казва, че повечето секс сцени във филмите се усещат механично и нереалистично. Тя е искала да внесе нещо различно в “Love Lies Bleeding.”

“Обикновеният, просто симулиран секс е толкова рутинен и сякаш актьорите просто казват: ‘Добре, сега трябва да се целуваме и да правим секс". Това’просто не е начинът, по който хората правят секс, и на мен ми писна да го виждам”, каза тя. “Наистина изпипването на детайлите и говоренето за физическото изживяване повече, отколкото да го виждаме, като го вербализираме, говорим си, споделяме пространството, ми се стори като … наистина красиво нещо да предоставим изживяване, което е буквално, а не фалшиво.”

O’Брайън добави: “Ако някой си вземе нещо от този филм, то е да попита партньора си какво харесва. Това не се вижда в един филм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    9 0 Отговор
    Това не ни интересува.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ей това

    7 0 Отговор
    са западните ценности ...
  • 4 глоги

    2 0 Отговор
    Кристен Стюарт,която е в ролята на управителКА на фитнес зала