Last news in Fakti

26 Март, 2024 10:32 7 896 1

Алекс Сърчаджиева бяга от сватбата си и се влюбва в друг

  • алекс сърчаджиева-
  • александра сърчаджиева-
  • постановка-
  • комедия-
  • театър-
  • петър антонов

"Ако извикаш нощем с всичка сила" е нова романтична комедия с участието на Алекс Сърчаджиева и Петър Антонов

Как се говори за любовта? Оказва се, че няма правила. Няма позволени или забранени теми, особено когато нещата вече са излезли извън контрол. От дълго време всички чакаме някой, който да разкаже на глас откровено и без задръжки истината за всичко онова, което преживяваме, когато преживяваме несподелена любов.

"Ако извикаш нощем с всичка сила" е една изключително смешна и вълнуваща романтична комедия, която ще ни преведе през объркания и хаотичен живот на Ева – млада и красива жена, която току-що е избягала от сватбата си.

Изключителните актьори Александра Сърчаджиева и Петър Антонов ще играят отново на една сцена заедно и ще ни покажат ювелирна актьорска игра на един изумителен театрален тандем.

Премиерата на постановката ще се състои на 13-ти април в София в Театър "Сълза и смях", като следващата седмица - на 19 април екипът ще гостува и във Фестивалният и конгресен център във Варна, за да се срещне и с публиката в морската ни столица.

След безапелационния успех на постановката „На живо“, превърнала се в събитие без аналог на българска сцена (награда Аскеер 2022), екипът на спектакъла се събира отново за да създаде един уникален проект, този път в полето на комедията.

Димитър Коцев-Шошо (режисура), Яна Борисова (текст), Милен Кукошаров (музика) и Елис Вели (сценография и костюми) са творческа група, която работи от години заедно, създавайки едни от най-успешните и хитови театрални и сценични спектакли, сред които: „ На живо“, „Място, наречено Другаде“ (Икар 2023, Аскеер 2023), “С гръб към залеза“, „за любовта…“, „Нощните Рицари“ с участието най-големите български актьори, включително Цветана Манева, която работи ексклузивно и само с тях. Всяка тяхна постановка се радва на огромен зрителски интерес и дълъг сценичен живот. За последните няколко години екипът създава произведения, които променят културния контекст в България и нареждат имената на артистите в него сред най-ярките звезди на българската сцена.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 1 Отговор
    От самото начало,не приех госпожата като истински опечалена вдовица, напротив!