Last news in Fakti

4 Април, 2024 13:16 1 160 6

Задава се "Матрицата 5"

  • матрицата-
  • пета част-
  • warner bros

Подробности за сюжета и имената на актьорите засега не се съобщават

Задава се "Матрицата 5" - 1
Снимка: Shutterstock

Warner Bros. работи над пета част от филмовата поредица "Матрицата", съобщи "Холивуд рипортър", позовавайки се на американското киностудио, предаде БТА.

Със задачата да създаде филма е натоварен режисьорът и сценарист Дрю Годард, който е предложил на Warner Bros. нова и уникална идея за разширяване на франчайза.

Един от създателите на предишните части - Лана Уашовски, ще бъде изпълнителен продуцент. Подробности за сюжета и имената на актьорите, които ще вземат участие в снимките, засега не се съобщават.

"Матрицата" (1999) - първата част от научнофантастичната поредица на режисьорите Лана и Лили Уашовски, беше отличена с четири награди "Оскар". Впоследствие бяха заснети три продължения: "Матрицата презареждане" и "Матрицата: Революции" (2003), и "Матрицата: Възкресения" (2021), припомня изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валерко

    10 1 Отговор
    След последната боза правят още една?!?

    Коментиран от #2

  • 2 чичо Пешо

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Валерко":

    Да, 1, 2 и 3 имаха какво да кажат. С 4 притоплиха старата манджа и не са се засрамили явно от този си провал, ами искат да го повторят. Като с "Терминатор"-ите - след 3-ти се обезмислиха напълно. :-(

    Коментиран от #5

  • 3 Един

    2 4 Отговор
    Мъск и Бил Гейтс ще чипират;) А избраният ще е Копейкин, ще спасява от чипиране.
  • 4 кака Маша

    3 0 Отговор
    "Матрицата 5: Антихриста"
    В главната роля някой ИИ, по избор на господарите
  • 5 роден изкълченяк

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "чичо Пешо":

    Точно това искат тези, които са го създали да си помислиш и да НЕ внимаваш какво всъщност ти казват
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    Ще пропусна както и пропуснах и предишните . Само се опитах да ги гледам , Облака Атлас по става като филм правен от объркани полови вещества .