Last news in Fakti

9 Декември, 2014 10:05 22 624 1

С дъх на секс и вино

  • bazar.bg-
  • подарък-
  • секс-
  • вино

С наближаването на празниците възниква и въпросът какъв подарък да направите. Чорапи, шалове или някой друг практичен предмет не са излишни. Част от хората обаче се стремят техните дарове да бъдат „запомнящи се”. За някои оригиналността е свързана с алкохола, а за други със секса. Предложения има и в двете посоки.

За разнообразяване на позите в леглото идва на помощ секс зарче с пози „Кама сутра”. Цената на забавния предмет е едва 5 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви bazar.bg. Единствената особеност е, че ще трябва да научите няколко руски думи, тъй като позите са написани на руски език. Много са игрите, в които губещият трябва да съблече нещо от себе си. Модификацията, която се предлага сега, е „Стрийтиз дарс”. Играта е за двама, а цената от 12.90 лв. едва ли е проблем, когато с помощта й може да се изживее една по-вълнуваща нощ.

Малко повече пари ще трябва да изхарчите, ако сте решили да заложите на подарък свързан с алкохола. Няма нищо по-добро от малко вино в коледната и новогодишна нощи. Ако сте поканени на гости то мех за вино е доста оригинален подарък. Цената му е 18.90 лв., като в нея обаче не е включена цената на съдържанието. В случай, че отивате на гости на любител на кехлибарената течност, то тази светеща халба за бира, вероятно ще му направи впечатление. Тя разполага с три режима на светене и се изключва едва при четвъртото натискане на копчето, поставено от външната страна на дъното. Цената й е само 12 лв. Подарък има и за любителите на напитката Shark. Хищната чаша „Акула” може да купите срещу 19.90 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост007

    0 0 Отговор
    Една не много рекламна статия на подбрани онлайн магазини