Last news in Fakti

14 Юни, 2015 15:21 1 199 0

Бенедикт Къмбърбач стана баща

  • бенедикт къмбърбач-
  • стана-
  • баща

Неговата съпруга е родила през вчерашния ден

Британският актьор Бенедикт Къмбърбач стана баща на момченце, съобщи Би Би Си.

Неговата съпруга Софи Хънтър е родила само ден, след като актьорът бе удостоен с ордена на британската кралица за своите заслуги в драматургията и благотворителността. Говорителят на двойката пусна съобщение в събота вечер, в което заявява, че „съпрузите са щастливи да съобщят за появата на своя красив син.“

Годината се очертава като почти перфектна за 38-годишния Къмбърбач, който през февруари получи номинация за „Оскар“ за ролята си във филма „Игра на кодове“. Повечето зрители обаче го познават с ролята му в култовия сериал „Шерлок“. Той сключи брак с Хънтър по-рано през тази година.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА