Last news in Fakti

29 Септември, 2015 04:31 1 807 0

Марк Уолбърг се извини на папата за филма "Тед"

  • марк уолбърг-
  • тед-
  • папата

Той призна, че вярата го е направила по-добър човек

Актьорът Марк Уолбърг се извини на папа Франциск за своя филм „Тед“, съобщи „Metro”.

Уолбърг беше водещ на концерт в чест на папата във Филаделфия, по време на неговото посещение в САЩ.  Пред публиката той призна, че едно 14-годишно момче, което е било част от църковния хор по време на събитието, му е подшушнало, че е голям фен на шантавата комедия с негово участие.

„Момчето ми каза, че е голям филм на моя филм....... „Тед“. Аз му казах, че това не е подходящо за неговата възраст.  Моля папата да ми прости за това. Винаги съм вярвал, че Бог има добро чувство за хумор. Това се отнася за много от филмите, които съм правил.“, заяви Уолбърг.

„Тед“ е доста цинична комедия, в която главни роли играят именно Уолбърг и Сет Макфарлан.  Тя разказва за приятелството между вдетинени мъж и неговото говорещо плюшено мече. Все пак Уолбърг призна, че вярата е изиграла ключова роля в неговия успех като актьор.

„Вярата ми даде способността да бъда добър баща, съпруг и като цяло по-добър човек“, заяви Уолбърг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА