Last news in Fakti

23 Октомври, 2015 09:07 6 431 1

Супермен вече е Супержена

  • bazar.bg-
  • супермен-
  • предложения

„Известните герой не са това, което бяха”. Така може да перифразираме фразата от една телевизионна реклама въртяла се преди няколко години по телевизията. Ще кажете: „това е нормално в днешното дигитализирано време”. Всъщност за превръщането на Супермен в Супержена не е необходимо нищо технологично. Достатъчна е една престилка с лика на известния герой. Ако искате да видите как ще изглежда жена ви в нея може да й я купите онлайн срещу 16.99 лв., сочи справка в сайта за безплатни обяви Bazar.bg. Тя е универсални размери и определено може да превърне готвенето в забавен момент и да ви разтовари от забързаното ежедневие, според продавача на артикула.

Друго ежедневно нещо, което правим, е миенето на зъби. „Голяма досада” биха казали децата. Не, и с този диспенсър за паста за зъби. Това е най-новия уред за любителите на миньоните, чиято цена е 38 лв.

Сега е сезонът на тиквите. С какво могат да ви изненадат те? Отговорът се крие в Тиквата пушачка. Какво има в нея може да видите срещу цена от 55 лв.

Да съчетаем практичното с естетичното с тази лупа ключ. Изработена е от метал и е декорирана с камъни. Цената на артикула е 35 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.