Last news in Fakti

1 Ноември, 2015 16:17 1 598 2

Продадоха на аукцион сребърни прибори на Хитлер

  • аукцион-
  • хитлер-
  • прибори

В търга са били предложени сребърни прибори и скъпа табакера

В Германия разпродадоха на аукцион сребърни предмети, които са били собственост на Адолф Хитлер, съобщи „Билд“.

На аукцион са продадени сребърни прибори, чаши и табакера, използвани от Хитлер. Всеки предмет е инкрустиран с инициалите на германския фюрер и емблемата на Третия райх.

Началната цена за една от чашите е 1 800 евро, а за една чиния 2500 евро. Сребърната табакера е оценена на 25 000 евро. Като част от търга е обявена и кутия за гримове на Ева Браун. Нейната първоначална цена е 6000 евро.

Не е обявена точната цена, за която отделните предмети са били продадени. Знае се обаче, че всички те са се намирали или в канцеларията на Хитлер или в неговата резиденция в Бергхоф. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Доста са скъпи, но пък са и ценни...
  • 2 бай Иван

    0 0 Отговор
    Кой знае дали и самия Хитлер би познал ,че са негови.Някой хора имат доста пари за харчене.