Last news in Fakti

2 Март, 2016 07:00 9 434 5

Леонардо Ди Каприо си загуби Оскар-а

  • леонардо ди каприо-
  • загуби-
  • оскар

Актьорът за малко да забрави статуетката в ресторант

Леонардо Ди Каприо си забрави наградата „Оскар“ в ресторант, съобщи TMZ.

Актьорът получи наградата за най-добра главна мъжка роля в ранните часове на понеделник сутрин. Той бе награден за ролята си във филма „Завръщането“.

Веднага след церемонията Ди Каприо се отправи към ресторант в Лос Анджелис, където да отпразнува своя триумф. Оператор на TMZ е успял да заснеме част от тържеството. След купона Ди Каприо директно влиза в своята кола.

След това човек се затичва към колата и подава на Ди Каприо бутилка с шампанско. Веднага след него друг мъж отива до колата с наградата „Оскар“ в ръце. Наградата бе прибрана от един от спътниците на актьора.

Награждаването на актьора постави рекорд за най-споделено събитие в социалната мрежа Twitter. За събитието бяха пуснати 440 000 съобщения в социалната мрежа. По време на речта си Ди Каприо засегна най-вече проблемите с климатичните проблеми. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Някой да редактира последното изречение, моля... много проблеми, много нещо : )
  • 2 Шефа

    1 1 Отговор
    Може би защото него е заслужил, затуй го е забравил. А и този филм е уникално без идея и смисъл - представете си ако това е най-добрия филм, то какви са останалите.

    Коментиран от #3

  • 3 asd

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Шефа":

    приятел той печели наградата за актьорска игра, не за сюжет. сценарий или режисура... имайте го предвид това като пишете коментари :)
  • 4 жщг

    1 1 Отговор
    Кой знае как се е отрязал та не оскара а и името си забравил? Все пак той е човек с руски корен !
  • 5 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    До коментар #2 от " Шефа":
    НАМЕРИЛ, ЧЕ ПРЕМЕРИЛ. А КАКВО БЕ, СПОРЕД ТЕБЕ ДРУГАРЮ РЕЖИСЬОР ОЗНАЧАВА ДОБЪР ФИЛМ?