Last news in Fakti

12 Март, 2016 00:09 2 176 2

Линдзи Лоън излиза с руски бизнесмен

  • лоън-
  • тарабасов-
  • връзка

Линдзи Лоън от четири месеца има връзка с руския бизнесмен Игор Тарабасов. Според последните слухове скандалната американска актриса е намерила любовта в лицето на Игор, който е 7 години по-млад от нея.

29-годишната блондинка дори е получила благословията на семейството си за романа си с 22-годишния руснак, именно защото той я държал далече от неприятности, в които тя обича да се забърква.

Според сайта TMZ, звездата и новият ѝ любим са се запознали месец преди Коледа, като вече са били на няколко романтични почивки заедно, последно – на ски в Швейцария.

Според руски сайт Игор е агент на недвижими имоти, който е учил в Лондон и сега работи и живее в британската столица. Той е син на милионера Дмитрий Тарабасов, който пък има различни бизнес инициативи в Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 всезнайко

    0 0 Отговор
    А коя е Линдзи?
  • 2 всезнайко

    0 0 Отговор
    А коя е Линдзи?