Last news in Fakti

8 Април, 2016 09:44 1 668 0

Марая Кери топи килограми заради сватба

  • марая кери-
  • килограми-
  • рокля-
  • сватба-
  • диета
Марая Кери топи килограми заради сватба - 1
Снимка: facebook

Марая Кери е решила да свали минимум 5 килограма, за да бъде в топ форма на лятната си сватба с милиардера Джеймс Пакър. Източници разкриват, че поп дивата е минала на строга протеинова диета, с идеята да влезе в тясната си, секси сватбена рокля.

„Тя основно консумира печена сьомга, пилешка салата с горчица, лаврак или скариди на скара с аспержи и суши“, казва приятел на певицата пред "Дейли Мейл Онлайн".

„Марая иска да отслабне, за да вземе дъха на бъдещия си съпруг. Тя е решена това да бъде последният ѝ брак и иска да бъде най-красивата булка на света, която Джеймс някога е виждал“, продължава да разказва източникът.

46-годишната Кери и 48-годишният Пакър планират да сключат брак през август в луксозен курорт на бреговете на Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА