Last news in Fakti

4 Юни, 2016 07:00 3 699 6

Като Хитлер на паспорта

  • паспорта-
  • хитлер-
  • като

Мъж недоволен от снимката в документа си

Властите във Великобритания разследват случая на мъж, който е бил изобразен на снимката към паспорта си с мустаци в стил Адолф Хитлер, съобщи „Мирър”.

Стюард Бойд от Салфорд е взел новия си паспорт преди седмица. Той се е снимал обръснат, но останал шокиран, когато видял, че на фотоса има добавени мустачки.

Той ще трябва да използва документа през следващите 10 години. Той обаче се опасява, че снимката го представя като едва ли не последовател или двойник на Хитлер.

„Бях наистина ядосан като видях този документ. Ще трябва да използвам този документ през следващите 10 години. Просто не беше направено, както трябва. Не бях сигурен как трябва да действам в случая и публикувах снимката в социалните мрежи“, заявява Бойд.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Навсякъде в Германия ще му правят отстъпки по заведения, хотели , магазини. И не само в Германия.
    Германците и сега обичат и се гордеят с Хитлер. След окупацията 1945г. в почти всички германски градчета датата 20 април се празнува като някакъв вид празник- на града, на пивоваря, на дърваря, на месаря, на лова, на "еди какво си". Всеки град и селце си е съчинил, че нещо се е случило на 20 април и местните власти са обявили датата за празник.
    И ето така, на Рождеството Му - 20 април, в цяла провинциална Германия има песни и пляски.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 1234

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Единственият ми известен т.нар.празничен ден на 20.04. е деня на марихуаната. Май доста рано си се напушил, след като пишеш пълни глупости... 20.04. не се празнува никъде в Германия, най-малкото заради опасността БНД да вкара празнуващите в регистрите си... Нацистите си го празнуват тайничко и пеят под сурдинка, и пак наблюдавани от БНД... Не знам как е било преди, но поне от 30 години е така.
  • 3 Баден Баден

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    Личи си, че не си стъпвал в съвременна Германия! Германците са учени от ранна възраст да се подиграват на Хитлер, а "Моята борба" 70 години след ВСВойна не можеше да се издаде заради забрана. Мнозинството от населението не може да си позволи каквото и да е като проява или намек за националсоциализма, защото има специални закони, включително този, който е за отричане на Холокоста, подобен на австрийския и същия, по който неотдавна българка бе подведена под отговорност. Може и да си го мислят, но нищичко по темата не изразяват.

    На 20.4 най-често нищо не празнуват, дори завоалирано. А и чужденците са твърде много - милиони. Макар че имах съмнителната радост в Германия - тази Германия, която си въобразявах, че е все още прогерманска, държаща на някакви измислени идеали и като бивш наш съюзник, че ще бъда по-лесно приет. Та, именно съмнителната радост - веднага ме питат кога се връщам в България. Или не дават квартири на чужденец - звъниш и питаш като лицето Димитров - квартирата е заета. Звъниш като лицето Маркус Бойде - заповядай на оглед...

    Единственото хубаво на съвременна Германия е лекото отваряне към света, нелошите заплати и добрия стандарт. Само че мъжете трудно се вписваме в афери с германки, просто е много трудно да я впечатлиш и задържиш. Нивото на доходи е брутално в нейна полза - например, поне с 30%, независимо, че официално друго се тръби, а и девойката има имущество на място, докато ти си с кирливата панелка в "Люлин" и вила в Паничище... На нея й се кара "Порше", а ти няма как да й го дадеш.

    Искам да кажа, че представата за Германия е едно, а съвсем друга е действителността. На добрите работни места са германци, за емигрантите е гадното. Изглеждаш като местен, плащаш данъци като местен, работиш като кон в събота и неделя, когато германците си гледат семействата и се наслаждават на уикенда, а получаваш малко, обитаваш скромна квартира и си практически изолиран от контакти с германци, освен тези, между които работиш. И колкото си по-възрастен, толкова по-трудно става да се интегрираш по нормален начин, независимо от курсове и квалификации...

    Коментиран от #5

  • 4 гамена

    0 0 Отговор
    Да живее АДОЛФ ХИТЛЕР
  • 5 555

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Баден Баден":

    ,,Моята борба" на Хитлер ще се изучава в училищата в Германия...
  • 6 999

    0 0 Отговор
    Навреме се връща тоя приятел,
    просто да се премести малко по на югоизток...........