Last news in Fakti

10 Август, 2016 00:30 1 114 0

Ремонт на здравни кабинети в Пловдив

  • ральо ралев-
  • здравни кабинети-
  • район-
  • ремонт-
  • северен
Ремонт на здравни кабинети в Пловдив - 1

Частични и пълни ремонти в здравните кабинети на училища и детски градини в пловдивския район „Северен“ предстоят през месец август.

От бюджета ще бъдат отделени средства за подмяна на подови настилки, шпакловане, подмяна на фаянс и мивки, боядисване на стени и тавани, подмяна на ел. ключове, ел. контакти и лампи, поставяне на нови врати.

От основен ремонт имат нужда лекарски кабинети и чакални в ПГХТТ - Пловдив, ОУ „Панайот Волов“ и СОУ „Пейо Яворов“. Частично ще бъдат ремонтирани здравните кабинети в ЦДГ ‚Дъга“, ОУ „Йордан Йовков“, ОУ „Христо Ботев“ и ОУ „Райна Княгиня“.

„Нашето желание е кабинетите да имат съвременен вид, за да посрещат нуждаещите се деца в приятна, чиста и здравословна среда по време на всеки преглед, тъй като в голяма част от тях обзавеждането дълги години не е сменяно“, заяви кметът на район „Северен“ Ральо Ралев.

„Стараем се всяка година да правим такива ремонти и при всяка възможност да подобряваме работната обстановка там“, допълни той.

Районният кмет пое ангажимент до началото на учебната година да приключат всички текущи ремонтни дейности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА