1 367 0

Виктория Бекъм: Любовта от пръв поглед съществува

Виктория Бекъм: Любовта от пръв поглед съществува
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Виктория Бекъм разкри в интервю, че е била пияна, когато се е запознала с мъжа си Дейвид. Медиите от години разискват и документират почти 20-годишната любовна история на ексфутболната звезда и бившата певица от Spice Girls. Те винаги са били считани за семейство за пример, а със своите успешни кариери и четири деца, са модел за подражание на милиони двойки по света.

Версията на журналистите е, че те са се влюбили от пръв поглед. Говори се, че Дейвид вижда Пош Спайс в клип на групата през 1996 г. и веднага решава, че това е идеалното момиче за него и започва да търси начин да се запознае с нея.

Виктория също се е влюбила от пръв поглед в хубавеца Дейвид, който по това време е футболист на "Манчестър Юнайтед" и е потенциална бъдеща звезда на клуба.

42-годишната дизайнерка споделя, че на първата им среща дори е била пияна. Тя казва, че ако днес трябва да напише писмо, адресирано до младата Виктория, то ще гласи: "Любовта от пръв поглед съществува."

Тя си спомня за първата им среща следното: "Докато другите футболисти пиеха в бара с половинките си, Дейвид стоеше настрана със семейството си и аз си помислих, че по това нещо с него много си приличаме. Той имаше сладка усмивка и ме попита за телефонния ми номер."

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай