2 758 1

Чарли Шийн е тотално разорен

Чарли Шийн е тотално разорен
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Чарли Шийн официално стигна дъното. Актьорът, чието състояние до неотдавна бе оценено на 125 милиона долара, е напълно банкрутирал и дори се е пренесъл в къщата на родителите си, пише RadarOnline.com, позовавайки се на очевидец.

По думите му, звездата от „Двама мъже и половина“ живеел в къщата за гости на Мартин и Джанет Шийн в Малибу.

„Тъжно е. Той струваше близо 125 млн. долара, а сега пропиля всичко за партита, проститутки, наркотици и връщане на дългове. Вече никой не иска дори да го наеме на работа“, коментира човек от обкръжението на Шийн.

51-годишният ХИВ позитивен актьор бил толкова зле финансово, че се примолил на бившите си съпруги да намалят издръжките наполовина. Шийн плаща по 55 000 долара месечно на Брук Мюлер и Денис Ричардс, от които има по две деца.

„Чарли е много благодарен на бившите си, че се съгласиха да отрежат издръжката наполовина. Скоро обаче може би няма да може да си позволи да им плаща дори толкова“, коментира източникът.

Шийн в момента е подсъдим и по няколко дела от свои бивши секс партньорки, които твърдят, че не ги е предупредил, че е болен от СПИН, преди да имат интимен контакт.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ГостЗаМалко
    Отговор
    1 16:17  14.09.16
    Може би на всичко му идва краят рано или късно по един или друг начин. Внимавайте какво правите докато имате възможности... не се знае един ден дали няма да се озовете на улицата.

Напиши коментар:


Публикувай