Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 10:27 2 539 0

Брад Пит и Анжелина Джоли няма да водят война – заради децата

  • брад пит-
  • анжелина джоли-
  • развод-
  • война-
  • актьори-
  • деца

Актьорите не искат да навредят на децата си

Брад Пит и Анжелина Джоли няма да водят война – заради децата - 1
Снимка: БТА/ AP

Брад Пит е отказал да даде правен отговор на иска за развод на Анджелина Джоли, разкри таблоидът TMZ. Крайният срок е изтекъл, а актьорът не се е възползвал от правото си да отговори.

Причината е, че не иска да започне правна война с бившата си половинка, защото не иска да причини психически травми на децата си.

Източници, близки до изданието, разкриха, че Брад Пит иска съвместно юридически и физическо попечителство. Анджелина Джоли обаче иска единствено тя да има физическо попечителство.

Актрисата е заявила, че също не иска да започне война, защото децата са приоритет. Има голяма вероятност разводът да приключи без правен дуел в съда, като и двете холивудски звезди са съгласни с този сценарий.

Все още обаче продължава разследването по информацията за конфронтация между Брад Пит и 15-годишният му син Мадокс по време на полет. Актьорът ще бъде в по-силна позиция, ако се докаже, че той не е застрашил сигурността на семейството си.

Анджелина Джоли и Брад Пит минаха под венчилото през 2014. Преди това те имаха дългогодишна връзка, започнала през 2005 г. след снимките на лентата „Мистър и мисис Смит“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА