Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 00:00 2 704 0

"Горещо" маце въздиша по Дирк Новицки

  • камил андерсън-
  • дирк новицки

Плеймейтката Камил Андерсън е готова да чака и 18 години германския баскетболист

Някои хора преследват с години голямата си любов. Така е и с плеймейтката Камил Андерсън. Вече 18 години фурията от Далас не се отказва от бляна си да свърже живота си в брачен със съюз с една от големите звезди на НБА. Става въпрос за немския идол на Далас Маверикс - Дирк Новицки.

Двамата с Камил са един набор - родени са през 1978-а. През 2011-а фурията, която си е от Далас изживя заедно с германския център върховния миг на емоцията - шампионската титла на „маврите".

„Един ден ще бъдем заедно", казва с намигане в интервю за „Плейбой" русото изкушение по адрес на Дирк, който е в тима от 1998-а.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА