Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 11:00 1 393 2

Супермодел се моли преди ядене на месо

  • супермодел-
  • жизел бюндхен-
  • месо

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен се моли преди всяко ядене на месо. В интервю за британското издание на сп. "Воуг" 31-годишната манекенка заявява, че обича месото, защото е бразилка.

"Но също така обичам животните", споделя тя и допълва, че се опитва да ограничи червеното месо до веднъж на две седмици. "Въпреки че може да ме помислите за откачена, мисля, че е много полезно преди всяко ядене на месо винаги да запазвам секунда мълчание, като през това време слагам ръка върху него, за да го благословя и поне да изразя благодарност, че някога в него е имало живот", разказва манекенката.

Жизел обаче допълва, че семейството й обича и зеленчуците. Тя твърди, че двамата й сина смятат броколите за десерт. "Децата ми са като бели платна. Когато Бенджамин яде броколи, смята, че това е десерт", споделя Бюндхен.

Най-богатата манекенка в света има син Бенджамин на 22 месеца от съпруга си, състезателя по американски футбол Том Брейди. Тя също така е втора майка на 4-годишния син на спортиста, Джак. Манекенката признава, че използва детегледачка, нейна приятелка на име Майда.

 

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смърфиета

    0 0 Отговор
    Не яжте месо!!!
  • 2 капитен

    0 0 Отговор
    а ако месото е живо моли ли се?