1 222 2

Арестуваха сина на Мадона

Арестуваха сина на Мадона
Иво Стойнев

Шестнадесетгодишния син на Мадона и Гай Ричи бе арестуван в Лондон заради притежание на канабис. Съседи на тийнейджъра повикали полицията, след като заподозрели, че злоупотребява с алкохол и наркотици. Органите на реда претърсили Роко, открили в него марихуана и го арестували. В официално изявление на полицията се казва, че той е бил освободен под гаранция.

Доскоро Роко бе в центъра на медийното внимание покрай битката за родителските права, която се водеше между Мадона и Гай Ричи.

Досега той бе живял с майка си отвъд Океана, но в един момент пожела да е при баща си и не искаше дори да вижда Мадона. В крайна сметка тя отстъпи пред желанието на Роко вече да живее в Лондон при баща си.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 12:43  25.11.16
  Лекетата никога няма да бъдат изпрани. Искал при баща си, защото контрола липсва. От това дете не става нищо друго освем наркоман.
 • Иван
  Отговор
  2 18:18  25.11.16
  @незнайко: "наркоман" ?? мили чичко, а ти алкохолик ли си, ако пиеш по една петдесетарка след работа? .ах ва в пенсионерите мухлясали.. бърза да лепи етикети.. ела ми кажи на мен, че съм наркоман

Напиши коментар:


Публикувай