1 222 0

Гуинет Полтроу ще вдига сватба

Гуинет Полтроу ще вдига сватба
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Две години след като анонсира развода си с вокалиста на Coldplay Крис Мартин, Гуинет Полтроу отново е готова да застане пред олтара. Този път щастливецът изглежда ще е продуцентът Брад Фалчък, с когото актрисата се запозна през 2010 г. на снимачната площадка на Glee. Връзката си обаче тя афишира едва в края на 2014 г.

Тези дни Полтроу е посетила парти на приятеля си Джей Зи, където е пристигнала със своя мъж, показвайки гордо огромен годежен пръстен.

„Гуинет имаше огромен годежен пръстен, а няколко човека са я чули да представя Брад като свой годеник“, разкри източник пред Sun.

Фалчък май също се е засилил да надене брачните окови бързо, макар че има един неуспешен брак зад гърба си, приключил с развод през 2013 г. Досущ като Гуинет, която има две деца от развода от брака си с Мартин, Брад също е татко на двама наследници.

След развода си Крис и Полтроу останаха близки приятели в името на децата си Епъл (12) и Мозес (10). Двамата са в прекрасни отношения и певецът дори се сближил с новия на бившата си и вероятно ще получи покана за сватбата, клюкарят в шоубизнес средите.

Наскоро тръгнаха слухове, че любовта между Мартин и блондинката още е жива и тя дори иска да заживеят отново като двойка. Оказва се обаче, че това са просто спекулации. Гуинет не само не смята да зареже Брад, но по всичко личи, че няма търпение да стане г-жа Фалчък.

САЩ

Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай