Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 14:42 902 0

Manhattan Transfer ще се срещнат отблизо с десет български фена

  • manhattan transfer-
  • концерт-
  • софия

До концерта на емблематичната вокална джаз формация Manhattan Transfer   остават само два дни. Концертът им ще се състои на 05 ноември (събота) в НДК, зала 1 от 20:00 часа. Предстои една вълнуваща среща на българската публика с невероятната музика и големия талант на една от най-забележителните музикални формации в джаза, съобщават организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис.



Групата пристига от Австрия в деня на концерта си. Всеки един от членовете на звездната формация ще бъде настанен в луксозен апартамент в петзвезден хотел в центъра на столицата. 

За радост на феновете си, Manhattan Transfer ще се срещнат с 10 български почитатели непосредствено след концерта в специално обособено място, близко до техните гримьорни. Щастливците ще имат уникалната възможност да се докоснат до носителите на 10 награди Grammy , да вземат автографи и да се снимат с тях.

Manhattan Transfer са подготвили най-добрите и популярни мелодии, които да представят пред родната аудитория. В репертоара си за шоуто в София групата е включил а някои от най-силните си хитове, класически джаз и соул стандарти, мелодии от цялата си кариера , сред които вечната им “Boy From New Your City”, нежната “Soul Food To Go” и кавъра на Weather Report “Birdland”.

През четирите десетилетия на музикалната си кариера, Manhattan Transfer , докосват сърцата на фенове в цял свят с въздействащите си вокали. У спешна та им кариера е плод на дългогодишен опит, много труд и постоянство. След като веднъж се превръщат във фактор на световната музикална сцена, публиката и критиката няма как да останат безразлични към творчеството на талантливата четворка. Следват редица успехи, плод на много труд и любов към работата. През годините, четиримата изпълнители моделират до съвършена симбиоза изключителната вокална техника, която ги превръща в едни от най-характерните и разпознаваеми вокални джаз формации. Албумът им "Vocalese", който демонстрира блестящо успешно разработената техника на изпълнение им донася 12 номинации за Грами, от които Manhattan Transfer печелят 3.

След концерта в София джаз формацията се отправя към Италия и Германия , където са следващите концерти от настоящото им турне.

Билети за концерта на Manhattan Transfer все още могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от: касата на НДК или касите на Тикетпро България   и неговите партньори.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА