2 627 1

Коледен подарък според етапа на връзката ви

Венелина Маринова

Коледа е точно зад ъгъла и може да бъде стресиращо време за тези, които отскоро са във връзка и не знаят какво да вземат на половинката си. Дори тези, които са в дългогодишни отношения, имат проблем да решат кой е най-добрият подарък за партньора им. Фактът е, че подходящият подарък зависи и от фазата, в която се намираме във връзката си. Ето какви са подходящите подаръци за партньора ви в зависимост от етапа на вашите отношения, според iwoman.bg:

Заедно сте от 2 години и повече

Ситуация: Дългогодишна връзка

Подарък: Стилен гравиран часовник

Гравираният часовник е стилен, сантиментален, практичен и вечен подарък за него. Всеки мъж трябва да има хубав часовник в колекцията си от аксесоари. За да го направите романтичен подарък, гравирайте "Нашата любов е вечна" или "Времето спира, когато съм с теб" заедно с вашите инициали.

Срещате се от 1-2 години

Ситуация: Сериозна връзка

Подарък за него: Гравиран ключодържател

Този подарък също показва, че държите на него и имате сериозни чувства. Всеки път, когато си отваря вратата, той ще се сеща колко много държите на него.

Срещате се от 6 месеца - 1 година

Ситуация: Готови да се обвържете

Подарък за него: Уикенд заедно

Когато вашата връзка започне да става сериозна с него, най-доброто нещо, което може да направите е да прекарате заедно един уикенд, за да се опознаете още по-добре. Романтичен уикенд, който сте планирали и сте платили, е перфектен коледен подарък.

Срещате се от 3-6 месеца

Ситуация: Нова връзка

Подарък за него: Джаджа

Какво безспорно обичат повечето мъже? Техника! Тъй като сте в началото на връзката си, най-вероятно не го познавате много добре, затова винаги е добро решение да му вземете интересна джаджа, с която да може да се забавлява и разпуска.

Ако излизате от по-малко от 2 месеца, е много вероятно той дори да не очаква подарък за Коледа. Това не означава, че не може да направите нещо един за друг. Може да планирате забавна празнична дейност, която да направите заедно. Това е повече от достатъчно, когато тепърва сте започнали да излизате.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • pyle
    Отговор
    1 18:02  20.12.16
    Часовник не се подарява на ближен!

Напиши коментар:


Публикувай