2 161 0

Марго Роби е звездата на 2016 г. 

В Топ 10 тази година доминират дамите

Анатоли Стайков

Актрисата от "Отряд самоубийци" и "Тарзан" Марго Роби е начело в класацията за звездите на 2016 г., изготвена от Ай Ем Ди Би - водещ сайт за филмова и телевизионна информация, съобщи "Контактмюзик".

В Топ 10 тази година доминират дамите. Единствените двама актьори, класирани в челната десетка на звездите на 2016 г., са Том Харди и Леонардо ди Каприо. Миналогодишният първенец Том Харди е отстъпил на четвърта позиция. Ди Каприо заема почетното десето място.

На второ място в класацията на звездите на 2016 г. е актрисата Емилия Кларк ("Игра на тронове"). Кларк беше втора и в миналогодишния списък. Третата позиция заема 12-годишната звезда на сериала "Странни неща" Мили Боби Браун.

Челната петица се допълва от Морена Бакарин ("Дедпул").

В Топ 10 на звездите на 2016 г., класирани от Ай Ем Ди Би, намират място още израелската актриса Гал Гадот ("Жената-чудо"), британската актриса Дейзи Ридли ("Междузвездни войни: Силата се пробужда"), шведската актриса и носителка на "Оскар" Алисия Викандер ("Момичето от Дания") и американската актриса Хейли Бенет ("Момичето от влака")Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай