Last news in Fakti

31 Декември, 2016 19:07 1 557 1

Да изпишеш ЧНГ във въздуха

  • чнг-
  • полет-
  • надпис

Пилотът Бен Дейвис от Бъкингам (Великобритания) „изписа” в небето над графството, в което живее, ЧНГ (Happy NY). По данни на летеца, това му е отнело два часа и 2.23 часа. Надписът е направен с помощта на самолет тип Evektor EV-97.

Дейвис признава, че от първия път е успял да изпише поздрава. „Ако бях допуснал грешка, дори в края, то трябваше да повторя всичко отначало”, признава той.

Това не е първият надпис, който се появява в небето и благодарение на системата за проследяване на полети Flightradar24 може да бъде видяна от всички хора. В началото на декември в Германия пилот на частен самолет написа с полета си думата „здравей” (Hello). Това му отне 37 минути. Кой е бил в самолета тип Robin DR400/180 Regent, не е известно, но от Flightradar24 поясняват, че след този надпис той е изрисувал и гигантско сърце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИРАКЛИ

    0 2 Отговор
    Уважаема МИЛЕНА БОГДАНОВА,в навечерието на 2017 год.Ви желаем преди всичко здраве! Дълго да ръководите САЙТ №1 и да се радвате на успехи!
    И Р А К Л И /О.З. от МВР и МНО/