1 255 2

Бийбър пращал снимки по бельо на Марк Уолбърг

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

През 1992 г. актьорът и бивш рапър Марк Уолбърг бе рекламно лице на линия за мъжко бельо. Повече от две десетилетия по-късно мястото му бе заето от Джъстин Бийбър. И нищо чудно, че 22-годишният певец е потърсил одобрението на своя предшественик, чиито снимки станаха легендарни. Самият Марк призна, че миналото лято е бил обстрелян с полуголи снимки по бельо от Джъстин, които го накарали да се чувства доста неудобно.

„Той ми пращаше снимки и аз си мислех: Не пращаш на мъж снимки по бельо. Той се гордееше с кадрите, за него това беше голяма работа. Но аз съм на 45, баща на 4 деца, съпруг и се опитвам да се дистанцирам от този имидж“, призна звездата в американското шоу „Конан“.

Марк добави, че Бийбър може и да показва някакъв характер, но на неговите години той е бил далеч по-лош.

„Знаете ли, хората постоянно повтарят, че като подрастваща млада звезда под светлината на прожекторите той има определено поведение, но погледнете това лице. В смисъл, на неговите години аз бях далеч по-лош бунтар. Той е млад и много по-учтив в сравнение с мен на неговата възраст. Всъщност той е много симпатичен млад мъж, приятел ми е. Аз прекарах известно време с него“, обясни Марк.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 20:40  18.01.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • 2 16:31  19.01.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай