Last news in Fakti

11 Април, 2024 09:48 681 3

Звездно онлайн представяне: 5 начина да станете неустоима в очите на мъжете

  • онлайн-
  • снимки-
  • профил-
  • представяне-
  • привлекателна

Tайните на успешните снимки, които ще ви помогнат да направите профила си по-привлекателен за мъжката половина

Звездно онлайн представяне: 5 начина да станете неустоима в очите на мъжете - 1
Снимкa: Shutterstock

Привлекателните жени в повечето случаи не се раждат такива, а се създават. Да бъдеш желана от силния пол е много важно умение, а не подарък от съдбата. Ето как да го направите.

Много дами се опитват да изглеждат по-красиви в социалните мрежи. Това е доста актуално в съвременния свят, тъй като все повече и повече съдбовни запознанства се случват онлайн. Да, вашата визитна картичка е снимката. Нека разкрием тайните на успешните снимки, които ще ви помогнат да направите профила си по-привлекателен за мъжката половина от човечеството.

Интелигентност, чувство за хумор и способност за диалог

Мъжете харесват, когато една жена не е глупава, но същевременно не и е прекалено сериозна. Балансът е много важен тук. Необходимо е да умеете да се шегувате в даден момент и да покажете зрялост в друг.

Важно е да се развивате чрез четене на книги, гледане на образователни видеоклипове, филми, общуване с интересни хора. Много важен елемент от образа е интелигентността на жената, нейната ерудиция. Това помага за изграждане на добро впечатление у мъжете.

Господата искат да общуват с жените лесно и безпроблемно. Необходимо е да поддържате имиджа на дама, с която винаги може да се говори за всичко. Важно е също да се научите да слушате и да изразявате мислите си правилно.

Умения за обличане

Много жени погрешно вярват, че красотата и привлекателността са свързани с това колко разкривате тялото си пред света - по-къси шорти, по-дълбоки деколтета, по-високи токчета. Не е така.

Експертите са убедени, че истинската красота и привлекателност за мъжете е умението да се обличате дискретно, а в същото време да подчертавате извивките си. За това можете да използвате тесни дрехи.

Визията не трябва да е прекалено фрапантна. Излишъкът е път, който води в задънена улица. Прекалената сдържаност също не е добра. Необходимо е да се намери баланс. Прекомерната разголеност е признак на лош вкус. Същото се отнася и за повишената агресивност на визията, прекомерният инфантилизъм - наличието на твърде много многоцветни елементи. Идеалният начин да се облечете така, че да се харесате на всички мъже (или почти всички) е да използвате минимализма. Добавете към външния си вид и модни аксесоари.

Повишена естественост

Няма нужда да се опитвате да бъдете като някого другиго - бъдете себе си. Това е основното правило. Както и да не прекалявате с грима.

Мъжете много обичат сдържаността в това отношение. Ако искате да сложите на устните си ярко червено червило, тогава е по-добре да намалите грима в зоната на очите. Ако искате да подчертаете очите си, тогава е по-добре да не експериментирате с устните. Има и още едно важно правило - нестандартните цветове сенки и червило са излишни. Почти всички мъже се плашат от тях.

Избор на прическа

Според повечето мъже, на жените им отива небрежната сутрешна прическа. Постигането на този ефект не е трудно – можете да използвате специални продукти за придаване на обем. Мъжете също харесват прибрана назад коса - това също е добър вариант за ежедневието.

Универсалният начин да се харесате на всички е да бъдете естествени. Забравете за коса, боядисана в зелено, синьо, лилаво и т.н.

Не спирайте дотук

Съвършенството няма ограничение. Винаги можете и трябва да ставате по-добри и по-привлекателни. Това е първата причина, поради която не трябва да спирате дотук. Втората причина е малко по-важна и не толкова очевидна - че една жена, която се променя, изненадва своя любовник.

Не бива да сте една и съща през цялото време. В идеалния случай заложете на няколко визии, които са в перфектна хармония с вашия характер и външен вид и ги редувайте според настроението си. Една и съща визия е голяма грешка.

Също така е очевидно, че стилът на младо момиче не подхожда на дама, която вече е над четиридесет. Трябва постоянно да търсите такива дрехи и да подбирате аксесоари, така че да са в хармония с вашата реална възраст и място в обществото.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    1 2 Отговор
    Ми да, габриелката затова не успя да омагьоса пп-дбилите и отказаха правителство! То вярно че онези половината са меки китки, ама и тя все като гарван с черна права коса. Трябва разнообразие.

    Коментиран от #2

  • 2 нали уж си неустоим

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "име":

    Като не кълват на нея, пробвай ти да ги омагьосаш!🎩🪄
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 2 Отговор
    Аз знам не 5 , а 70-
    да умее да върти мусака и 69😉😉